Vi fokuserar på användaren

användare

UX design som påverkar kundupplevelsen

UX står för begreppet User Experience och har blivit en alltmer viktigt komponent för en webbplats för att ge ett professionellt intryck. UX design omfattar olika grafiska objekt och typografin på sajten. För ett varumärke är designen en helhet som kommunicerar branding och funktionell design innebär ofta att företaget är digitalt moget. Grafisk design och UX handlar också om designmetoder, taktik och datadrivet arbetssätt i syfte att vinna, serva och behålla kunder.

Kundresan är A och O

Användarvänlighet innebär att kampanjer blir mer effektiva
Utöver att användarna ska känna sig hemma kan ett utseende på en webbplats stjälpa en digital kampanj om man får låga konverteringssiffror och höga konverteringssiffror å andra sidan påverka omsättningen mycket positivt.

Vår  filosofi

Grundfilosofin är att långsamt bygga kvalitativa webbplatser. Vår drivkraft är att bygga bra innehåll på nätet inom intressanta nischer och gärna pröva de nördigaste idéerna  och sådant som anses som ”geeky” under resans gång. Vi tror att för att bygga bra sajter måste det vara intressanta områden som man vill förkovra sig kring.

De segment vi arbetar med är

Vi har framförallt valt 5 olika områden som vi arbetar med och bygger kvalitativa bloggar kring.

  • Fintech och kryptovalutor: Onlinepengar.se
  • Wellness och skönhet: hårtransplantationsguiden.se
  • Cybersecurity: itsäkerhet.com
  • Healthtech: kollahjärtat.se
  • Biotech och DNA: dnaanalys.se
  • Båtar: Båtguide.nu
Copy link
Powered by Social Snap