Fokusera på användaren

0

UX design påverkar kundupplevelsen

UX står för begreppet User Experience och har blivit en alltmer viktigt komponent för en webbplats för att ge ett professionellt intryck. UX design omfattar olika grafiska objekt och typografin på sajten. För ett varumärke är designen en helhet som kommunicerar branding och funktionell design innebär ofta att företaget är digitalt moget. 

Grafisk design och UX handlar till stor del om designmetoder, taktik och datadrivet arbetssätt i syfte att vinna, serva och behålla kunder. Många webbprojekt är komplexa men de går att göra betydligt snabbare med verktyg som WordPress, Adobe XD och Sketch

Kundresan är A och O

Användarvänlighet innebär att kampanjer blir mer effektiva
Utöver att användarna ska känna sig hemma kan ett utseende på en webbplats stjälpa en digital kampanj om man får låga konverteringssiffror och höga konverteringssiffror å andra sidan påverka omsättningen mycket positivt.

användare

Vår filosofi

Grundfilosofin är att långsamt bygga kvalitativa webbplatser. Vår drivkraft är att bygga bra innehåll på nätet inom intressanta nischer och gärna pröva de nördigaste idéerna  och sådant som anses som ”geeky” under resans gång. Vi tror att för att bygga bra sajter måste det vara intressanta områden som man vill förkovra sig kring.

De segment vi arbetar med är

Vi har framförallt valt 5 olika områden som vi arbetar med och bygger kvalitativa bloggar kring.

  • Fintech och kryptovalutor: Onlinepengar.se
  • Wellness och skönhet: hårtransplantationsguiden.se
  • Cybersecurity: itsäkerhet.com
  • Healthtech: kollahjärtat.se
  • Biotech och DNA: dnaanalys.se
  • Båtar: Båtguide.nu
Share.

About Author

Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity.Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap