Integritetspolicy för Expandtalk

Denna policy avseende integritet och marknadsföring (“Integritetspolicy”) beskriver hur Expandtalk AB, organisationsnummer 556893-9846, Sandfjärdsgatan 42, 120 56 e-mail: info@expandtalk.se (“Expandtalk”, “vi”), samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter.

Vi behandlar alltid den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter om dig. Vår integritetspolicy förklarar vilka av dina personuppgifter vi behandlar, varför vi behandlar dem, hur vi samlar in dem, på vilken laglig grund vi stödjer behandlingen och hur länge vi sparar uppgifterna. Den beskriver också vilka rättigheter du har när det gäller dina personuppgifter. I integritetspolicyn kan du också läsa vart du vänder dig om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Det finns inom Expandtalk flera olika bloggar . För övriga bolag i koncernen som du har en relation med gäller integritetspolicyn för Expandtalk ab.

Personuppgiftsansvarig är:
Expandtalk AB

Expandtalk är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter som kund eller besökare till vår webbsida och ansvarar för att sådan behandling sker i enlighet med tillämplig lagstiftning

Dataskyddsförordningen, GDPR, ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas.

Cookies

Vi använder oss på våra webbsidor av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Den ger oss möjlighet att se hur webbplatsen används och att anpassa webbplatsen för din användning. Cookies kan inte komma åt, läsa, eller på något sätt ändra någon annan data på din dator.

De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Om du vill går det att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser.

Google

  • Google Analytics: ger oss möjligheten att se hur besökarna till vår webbsida använder den. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer. Genom Google Analytics kan vi se vad för innehåll som är populärt och lättare anpassa våra sidor så de ger dig mer av det du uppskattar.
  • Google Analytics Remarketing: placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök kan Google visa dig annonser för GoButiken som du kan vara intresserad av. Vi kan inte identifiera dig som individ utifrån den här informationen.
  • Google Adwords: Genom kod från Google AdWords kan vi se konverteringar och vilka sidor som ledde till inskick via kontaktformulär. Detta gör att vi kan bruka vår budget för betalda sök bättre. Vi kan inte identifiera dig som individ utifrån den här informationen.
  • Google Adwords Remarketing: placerar cookies på din dator som gör att efter ditt besök kan Google visa dig annonser för Expandtalk som du kan vara intresserad av. Vi kan inte identifiera dig som individ utifrån den här informationen.

Vilka personliga data hanterar vi?

För dig som är besökare till vår webbplats.

De personuppgifter Expandtalk samlar in och behandlar om dig som besökare till vår webbplats är:

  • Namn, adress, telefonnummer, epostadress
  • Kommunikation mellan dig och Expandtalk och våra bloggar
  • Orderhistorik
  • Användarnamn
  • Trafikinformation som levereras av din webbläsare, som webbläsarversion, språk, adress till sidan du kom från och annan trafikinformation som IP adress
  • Klickbeteenden som vilka länkar du klickar på och när

 

Rätt att begära information

Vi har utsett ett dataskyddsombud som har till uppgift att övervaka att vi följer reglerna om skydd av personuppgifter.  Vill du veta om Expandtalk behandlar personuppgifter om dig, skicka en undertecknad begäran till oss. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos oss och att få dina uppgifter rättade.