Om oss

Vi hjälper er att skala upp och växa i en utmanande miljö.

Visionen med ExpandTalk Corporation AB är att hjälpa företag att förverkliga sin digitala potential. Vi jobbar med uppdragsgivare inom en mängd olika branscher, men alla har de en sak gemensamt: De har förstått att digital marknadsföring är avgörande för företagets framtid. De vill bli bättre på sökmotoroptimering, digital PR, digital strategi, artificiell intelligens eller någon annan av våra specialkompetenser inom SEO.

För att marknads- och kommunikationsavdelningar ska lyckas med sin digitala transformation är vilja och engagemang helt avgörande, men även specialistkompetens – oavsett om det handlar om en grundläggande sökmotoroptimering eller en komplett go to market-strategi. Dels behövs en budget, dels en realistisk förväntan på hur snabbt arbetet kan gå. Men viktigast av allt är en bra dialog som bygger på ömsesidig respekt. Vi lyssnar på er, för det är bara ni som vet vart ni ska. I gengäld förväntar vi oss att ni lyssnar på oss, för vi vet vad ni behöver göra för att komma dit.

Vad vi gör

Vår främsta uppgift är att hjälpa andra företag att öka sin synlighet på internet och effektivisera sin marknadsföring. Precis som en schackspelare använder vi olika strategier och taktiker för att uppnå målet – i vårt fall att förbättra företagets webbplats så att den rankar högre i sökmotorer. Detta leder i sin tur till ett starkare varumärke, ökad försäljning eller fler leads.

Vi använder verktyg för att spåra, mäta och analysera hur varumärket och företagets webbplats presterar. Genom att välja rätt plattformar och skapa innehåll som är relevant, ökar vi chansen att attrahera specifika målgrupper. Vi gör det samtidigt lättare för dem att hitta och interagera med budskapet som företaget vill förmedla. Utöver detta bidrar vi med att utveckla företagets närvaro på sociala medier, lansera annonskampanjer online och e-postmarknadsföring. Allt för att driva mer kvalitativ trafik till din webbplats.

Våra värderingar: Vår företagskultur ska präglas av en anda som omfattar både hjärna och hjärta. Förutom att vara engagerade i våra kundprojekt och leverera mervärde för våra kunder ska vi agera etiskt och miljömässigt. Det innebär att vårt ESG-arbete har en uppförandekod och att vi följer ett systematiskt arbetsmiljöarbete.