Hem » Utbildning inom SEO (sökmotoroptimering)
Utbildning inom Sökmotoroptimering

Utbildning inom SEO (sökmotoroptimering)

Vi lär dig hur du får mer trafik och kunder till din webbplats. Sökmotoroptimering är nödvändigt för alla som vill marknadsföra produkter och tjänster online. Lär dig sökmotoroptimera din hemsida med marknadens bästa sökmotorspecialister!

SEO utbildning i Stockholm

Vi är marknadsledande kring sökmotoptimering (SEO) och har mängder av metoder som hjälper ditt företag synas bättre på Google och andra sökmotorer.

Våra seo-specialister håller utbildningar och kurser i sökmotoroptimering (SEO) och internetmarknadsföring så att du och ditt team kan hålla dig ajour med de senaste algoritmerna.Om du vill veta hur du ska få trafik till din webbplats utan att betala är SEO vägen att gå. Vi går igenom vad sökmotoroptimering är för något och olika metoder att förbättra synligheten för din webbplats och hur användarna spenderar mer tid på din webbplats.

Under kursen går vi igenom din sajt, sökord och olika verktyg att förbättra webbplatsen, få den vassare och ranka högre. Du lär dig mer om olika rankingfaktorer och Googles kvalitetsguider.

  • Sökordsanalys
  • Tekniska SEO-problem
  • Betydelsen av onsite optimering
  • Varför externa länkar är viktigt och outreach dvs hur du skaffar bra länkar
  • Konkurrensanalys
  • Hur fungerar en sökmotor och olika rankingfaktorer

Vi gör en analys av din webbplats och komma med praktiska förslag hur sajten kan utvecklas med avseende på olika rankingfaktorer som hur du kan förbättra bounceraten – där du får ta del av SEO-proffsens bästa knep. Vi ser både på onsite optimering och hur du kan bygga länkar på ett säkert och effektivt sätt. Det finns stora risker med att bygga aggressiva länkbyggen samt problem vid migreringar och hur du minimerar risken att tappa rankingen.

För vem riktar sig SEO utbildningen?

Vi håller kurser för webbyråer, webbteam, kommuner, SEM-byråer och andra SEO-bolag. Våra SEO-specialister skräddarsyr utbildningen beroende på om det är en webbshop eller större webbplats och om det är enklare SEO-utbildning eller för de som redan kan SEO. Vi håller också kurser i sökmotoroptimering på IHM.

Kostnader SEO utbildning

Pris: 25 000 kronor/dag i Stockholm och i Kalmar. Övriga ställen tillkommer resekostnader.

Utanför Stockholm tillkommer resekostnader men vi håller även kurser i Göteborg och Malmö.

Scroll to Top