Quora – en ny digital kanal växer fram

0

Quora är en ny spännande kanal som vi börjat använda oss av mer och mer. Målgruppen på webbplatsen är unik och välutbildade. Varje månad besöker 300 miljoner användare plattformen för att få tips, svar på specifika frågor.

Börjar du använda plattformen så kommer du få mail om frågor som intresserar dig och som du kan svara på. De svaren som användarna gillar röstas upp och det är ett aktivt forum.

Det finns både en svensk del och en engelsk del i Quora.

Quora Ads Manager

Vad många inte känner till är Quora Ads som går att använda för att nå ut till målgruppen. Läs mer på https://www.quora.com/busines

Till Quora finns det en native tagg som Google har stöd i Google Tag Manager.

Podcast – om Quora i marknadsföringen

Stöd för Quora i Google Tag Manager

Det finns en färdig pixel i Google TagManager för Quora. Det innebär att det är väldigt enkelt att installera.

quora i tagmanager
Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.