Söker du en webbyrå i Stockholm eller Göteborg?

SEO team

Att välja en webbyrå är ofta svårt men viktig investering för ditt företag. Att bygga snygga webbplatser kan många webbyråer och webbdesigners. Webbplatsen behöver ge ett professionellt intryck och bygga företagets varumärke och det är något som ofta kräver design kompetens vilket många tänker på när de lanserar sin sajt.
Nog så viktigt är att din webbplats har besökare och du kan öka dina intäkter och digitala tillväxt genom att få webbsajten att ge mer affärer med ditt företag.

Vad innebär det att anlita en webbyrå som är specialiserade på sökmotoroptimering och AI?

Expandtalk är en webbyrå för dig som söker en byrå som är specialiserad på digital marknadsföring som sökmotoroptimering, artificiell intelligens (AI), digital analys och SEM. Vårt fokus handlar framförallt om att synas på nätet och driva affärer vilket oftast är affärskritiskt för de flesta företag vare sig det är e-handel eller ett företag som är specialiserat på B2C eller B2B. Vi har verksamhet och kontor i Stockholm och Göteborg. Bland våra kunder hittar du några av världens största företag blandat med mindre företag som har potential att växa potentiellt.

Att få in Expandtalk som konsultbyrå innebär att du får ett bollplan kring er affärsidé med fokus kring digital marknadsföring och webbstrategi. Vi är en premiumbyrå och jobbar helst med WordPress men vi har lång erfarenhet av de flesta andra webbsystem som Adobe Experience Manager (AEM), Joomla och Drupal eller egen byggda system.  Vi har jobbat i flera olika webbshoppar som Magento, Litium och Woocommerce.

SEO och hemsidor till företag

Att mäta hur en webbplats fungerar är något som vi har nerdat in oss på vilket innebär att vi kan hjälpa er i er digitala resa med analyser. Det går alltid att öka företagets synlighet med sökmotoroptimering:

Samarbeten med andra webbyråer

Vi samarbetar gärna med andra webbyråer och varumärkesbyråer där vi ofta tar specialist uppdrag kring online marknadsföring som sökmotoroptimering (SEO), Google Ads och webbanalys – dvs områden som där traditionella webbyråer inte har byggt upp specialistkompetens.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver mer information. Vi finns här för att hjälpa dig!

Om författaren

CEO at Expandtalk | 076-022 24 46 | + posts

Jonathan Björkman är en av grundarna, CMO och Digital-PR expert på Expandtalk Corp AB. Där arbetar han med att sätta SEO-strategier för att öka tillväxten hos både start-ups och välkända globala företag. Jonathan kommer från en bakgrund inom kommunikation och marknadsföring, framförallt inom Fashion & Luxury och tog examen på Istituto Marangoni, London, 2010.

2017 började han sin karriär inom SEO i London där han jobbade på en prestigefylld byrå och klättrade snabbt upp på stegen, innan han flyttade tillbaka till Göteborg, Sverige. Han föredrar att jobba med varumärkestillväxt och vet hur man ska digitalisera företag på bästa sätt.
Han sjunger också i band på fritiden.