Social Network

Kontakta oss kring skmotoroptimering tel. 08-545 56 89

Webbyrå Stockholm

Webbyrå
>

Vi är en liten webbyrå i Stockholm som är specialiserade på sökmotoroptimering

Att anlita expandtalk som webbyrå innebär att du får ett bollplank för er digitala marknadsföring och webbstrategi. Vi har lång erfarenhet av att bygga hemsidor och samarbetar även med andra reklambyråer vid större jobb.

Vi skräddarsyr webbsidor

Expandtalk  jobbar helst med WordPress och Magento som vi är experter på - men vi har erfarenhet av flera andra webbsystem. Vi har erfarenhet av mediaköp för digital media och mobilannonsering. Du hittar oss strax söder om Stockholm i närförorten Årsta men vi sitter ofta på mötescafét Coffice på Östgötagatan 29C i Stockholm.

Hjälp med hemsida och skaffa dig bättre synlighet på Internet

En webbplats handlar om betydligt mer än snygg och professionell design.
Om du redan har en webbplats hjälper vi till med uppdateringar så att den fungerar bättre i sökmotorer vilket innebär att du får bättre positioner hos Google. Resultatet är att vi kan öka din försäljning.

  • Webbyrå som är specialister på sökmotoroptimering (SEO) och annonsering på nätet
  • Vi ser till att migreringar fungerar smärtfritt om du vill byta webbplatform från episerver och vill använda WordPress så hjälper vi dig med migreringen utan att du tappar viktig trafik.
  • Om du inte är nöjd med innehållet kan vi hjälpa dig att skriva redaktionell text
  • Vi samarbetar med flera webbyråer där vi specialiserat oss på sökmotoroptimeringen. Utöver detta har vi ett nätverk med duktiga fotografer, grafiker, copywriter, filmproducenter, översättare från de flesta språk och apputvecklare som vi kan använda vid större projekt.


Sökmotoroptimering

Expandtalk är det självklara valet om du söker en webbyrå som är specialiserad på sökmotoroptimering. Vi är en liten men ambitiös webbyrå i Stockholm som jobbar mer nymodigt än traditionella byråer. Vi vill tar oss an stora och små uppdrag. Vi samarbetar gärna med kommunikationsbyråer samt webbyråer och är specialiserade på online marknadsföring såsom sökmotoroptimering (SEO), AdWords och webbanalys - områden som traditionella webbyråer inte är lika aktiva kring.

100% WordPress

Vi jobbar helst med sajter i WordPress eftersom vi tycker det är det bästa och mest användarvänliga CMS-systemet - dessutom är det gratis att använda.

  • Vi designar, utvecklar och förbättrar användarvänliga WordPress sajter.
  • Vi kvalitetssäkrar och gör WordPress-skapade sajter snabbare.
  • Vi har erfarenhet kring säkerhet i WordPress och uppdateringar.

Våra priser

Starkt gäng med experter och frilansare?
Vi har en prissättning där du kan välja mellan löpande priser eller så kan du få ett fast pris vid större uppdrag. Söker du talangfulla personer inom webb?
Vi har vanligtvis inga bindningstider och i vårt nätverk kan vi även ta fram olika typer av specialister inom översättning, grafik, varumärke eller copy. Vi har även ett nätverk med skickliga fotografer, app utvecklare och filmskapare. Eftersom vi är ett gäng frilansare så får du de bästa i Sverige inom sitt område.

Plattformar som exempelvis WordPress är gratis och vi använder oss av professionella teman och plugins som vi har testat och vet att fungera. Behöver du en WordPress konsult eller en webbshop eller utveckla din befintliga sajt med innehåll är du välkommen att kontakta oss!

Expandtalks mål är att alla uppdragsgivare skall vara referenskunder 6 månader efter projektavslut.

Träffa oss idag!