Webbyrå i Stockholm och Göteborg

0

Expandtalk är det självklara valet av webbyrå om du söker en byrå som är specialiserad på sökmotoroptimering men jobbar även med webbutveckling och SEM. Vårt fokus handlar framförallt om att synas på nätet och driva affärer vilket oftast är affärskritiskt för de flesta företag vare sig det är e-handel eller ett företag som är specialiserat på B2C eller B2B. Vi är en webbyrå som finns i Stockholm och Göteborg.  

Webbyrå som är specialiserade på sökmotoroptimering

Att bygga snygga webbplatser kan många webbyråer och det är nödvändigt för att göra ett professionellt intryck och bygga ett varumärke. Men nog så viktigt är dina intäkter och tillväxt vilket går att öka genom att webbsidorna får fler besökare som är intresserad att göra affärer med er.

Att få in Expandtalk som konsulter innebär att du får ett bollplan kring er digitala marknadsföring och webbstrategi. Vi är en premiumbyrå som jobbar helst med WordPress och Magento men vi har erfarenhet av de flesta andra webbsystem som AEM, Joomla och Drupal eller egen byggda system.  Vi har jobbat i flera olika webbshoppar som Magento, Litium och Woocommerce.

Att mäta hur en webbplats fungerar är något som vi har nerdat in oss på vilket innebär att vi kan hjälpa er i er digitala resa.

SEO och hemsidor till företag

Öka företagets synlighet med sökmotoroptimering:

  • Vi är en webbyrå som är specialister på sökmotoroptimering (SEO) vilket omfattar onsite optimering, teknisk SEO och outreach marknadsföring.
  • Vi designar, utvecklar och förbättrar användarvänliga WordPress sajter
  • Vi utvecklar befintliga WordPress sajter
  • V ser till att migreringar fungerar smärtfritt om du vill byta webbplatform
  • Vi har kärnkompetens som WordPress konsulter

Samarbeten med andra webbyråer

Vi samarbetar gärna med andra webbyråer och varumärkesbyråer där vi ofta tar specialistuppdrag kring online marknadsföring som sökmotoroptimering (SEO), Adwords och webbanalys – dvs områden som där traditionella webbyråer inte har byggt upp specialistkompetens.

AB Square Placeholder

Kontakta oss

Du hittar Expandtalk strax söder om Stockholm och i Göteborg. Kontakta oss om du vill veta mer. Vi hjälper er med digital strategi, från research till resultat. 

Share.

Redaktör

Jonathan jobbar som Digital PR-manager och Senior Outreach-specialist. Han har flera års erfarenhet och har bland annat jobbat i London på en prestigefylld SEO-byrå innan han tog steget och flyttade tillbaka till Sverige.

Comments are closed.