HypeAuditor – verktyget som analyserar falska influencer konton

Influencer

Upptäck och analysera Instagram och Youtube influencers

Vad är influencers? Influencers är personer med en stor skara följare på sociala medier som Instagram, YouTube eller TikTok. Dessa personer har ofta byggt upp en lojal följarskara genom att dela med sig av sitt liv, sina intressen och åsikter på sociala medier. Det är vanligt att företag samarbeta med influencers för att marknadsföra sina produkter eller tjänster genom att be dem att göra inlägg eller recensioner på sina sociala medier. Detta kan ge företaget en stor exponering genom att nå ut till influencerns följarskara på ett mer personligt och autentiskt sätt.

Vad är HypeAuditor?

HypeAuditor är ett AI-drivet Instagram-och YouTube Analytics-verktyg som hjälper till att samla data och in insikter om målgruppen, öka annonsörernas ROI och skydda autenticiteten inom influencer marknadsföring. Verktyget används för att bedöma och analysera sanningshalten och kvaliteten på influencer-marknadsföring på sociala medier. Det hjälper annonsörer att identifiera falska följare, köpta likes och kommentarer, samt att bedöma en influencers relevans och engagemang för en viss målgrupp. 

Många företag ställer sig frågan om man ska jobba med något stort konto i socialmedia. Med Influencer Discovery kan man upptäcka de bästa influencerna. Inom den här typen av marknadsföring är det vanligt med falsk statistik och det går också mäta om annons kommer från falska konton eller om det är statistik som inte stämmer.

HypeAuditor använder machine learning för att fastställa beteendemönster och identifiera falska följare och engagemang. HypeAuditor använder en kombination av tekniska verktyg och manuella övervakningstekniker för att tillhandahålla noggranna och pålitliga rapporter om influencerkonton.Verktyget presenterar användare med en uppdelning av demografiska data för en målgrupp och ger nyckeltal för varje mått för influencers med ett liknande antal följare.

Läs mer
https://hypeauditor.com

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.