Hem » Martech

Martech

Artiklar om martech (marketing technology).

Influencer

HypeAuditor – verktyget som upptäcker fake influencers

Upptäck och analysera Instagram och Youtube influencers Många annonsörer blir lurade att köpa annonser från falska influencers. HypeAuditor är ett AI-drivet Instagram-och YouTube Analytics-verktyg som hjälper till att samla in insikter om målgruppen, öka annonsörernas ROI och skydda autenticiteten inom influencemarknadsföring. HypeAuditor använder maskininlärning för att fastställa beteendemönster och identifiera falska följare och engagemang på … Läs mer

Turn

Är en marknadsföringsplattform som köpts upp av Amobee. Turn marketing platform använder flera annonskanaler som TV, programmatic och social över alla format och devices. Deras plattform är byggd för mediaplanering. Hemsida: https://www.amobee.com Google Tag Manager Stöd i Google Tag ManagerTill programmet finns det en native tagg som Google har stöd i Google Tag Manager.

Vad är Floodlight?

Floodlight är ett system för Search Ads 360 och kampanjmanager, tidigare låg annonserna i Doubleclick, för att spåra och rapportera converteringar. Floodlight är enkelt att sätta upp med Google Tag Manager Floodlights Sales och Floodlight counter är delar som ingår i Google Tag Manager där taggar för Floodlight är förkonfigurerade (se bild).

Segment

Segment är ett marknadsföringsverktyg  som gör att du kan samla in, standardisera och aktivera dina kunddata. Det är ett marknadsförings-och analysverktyg i ett enda API. Hemsida: https://segment.com Stöd i Google Tag Manager Till programmet finns det en native tagg som Google har stöd i Google Tag Manager.

Xtremepush

Är ett marknadsföringsverktyg som klassificeras som en multichannel engagement & experience-plattform. Kanaler inkluderar; webb, app & Social Engagement. Xtremepush är speciellt stark som mobil marknadsföringsverktyg. https://xtremepush.com Stöd i Google Tag ManagerTill programmet finns det en native tagg som Google har stöd i Google Tag Manager.

Scroll to Top