Annonsering på Google

0

Exempel på olika typer av annonseringsmöjligheter på Google

Det finns många olika annonseringsmöjligheter på Google och Adwords för dig som vill stärka din marknadsföring och betala för trafiken. Företaget lanserar kontinuerligt nya tjänster och tillägg som påverkar de kostnader som du lägger ner på att visas. Fördelarna är att du för omedelbar trafik och du kan få en bra placering när någon söker på Google. Som annonsör kan du få upp dina annonser inom en timme och om du samarbetar med ett företag som oss så har vi ett paraplykonto som innebär att vi kan övervaka ditt konto men att du själv kan lägga bud mm.

Google har olika typer av tjänster

  Söknätverket – du bestämmer själv hur mycket du är villig att betala i Googles sökmotor per klick, per dag eller månad.
  Display nätverket – Google har ett nätverk av publishers som visar Googles sponsrade annonser.
  Annonser på Google Play
  Lokalsökningar – dvs baserat på olika geografiska områden
  Produktlistor  – kallas också Google shopping visar bilder och priser på produkter
  Youtube annonsering
  Mobilannonsering

En av de stora fördelarna med betald sökning är möjligheterna att testa olika marknadsföringskampanjer. Du kan köra annonserna i en månad och se ifall de är framgångsrika. Andra fördelar är geografisk inriktning och annonsplacering.

Om du vill veta mer så kontakta oss gärna!

 

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på att öka försäljningen genom performance marketing och sökmotoroptimering (SEO). Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.