Webbaserade offertsystem

Business meeting

Behöver du göra offerter?

Webbaserade offertsystem är programvara som gör det möjligt för företag att skapa, skicka och hantera offertförfrågningar och offerter online via webben. Genom att använda ett webbaserat offertsystem kan man automatisera och förenkla offertprocessen, spara tid och minska riskerna för fel. Offertsystemet kan innehålla funktioner som möjlighet att skapa och anpassa mallar, skicka offerter via e-post eller direkt till kunden, spåra offertstatus och samla in betalningar. Genom att använda ett webbaserat offertsystem kan företag också ha bättre kontroll över sin offertprocess och få viktig insikt i sina affärer.

Alla företag behöver skapa offerter och flera företag använder sig av digital verktyg och webbaserade offertsystem för att effektivisera sin offertprocess. Det finns en uppsjö av verktyg för att få kontroll och skapa offerter på webben och mobilt. En del av dessa innehåller även projektverktyg för projekthantering.

Exempel på offertsystem

Svenskt bolag som skapar offerter
https://proposales.com/sv

Svenska företag som har affärssystem där offerter ingår som en del i systemen
Xledger.se
Fortnox.se
Vismaspcs
Unit4.com

Övriga verktyg för att skapa offerter


https://www.goprospero.com
https://betterproposals.io
https://www.pandadoc.com
https://www.proposify.com
https://www.proposify.com
https://nusii.com

Olika marknadsförings verktyg som fått bra rating
https://www.leadpages.net
https://www.icontact.com
https://yetiforce.com/en
https://yetiforce.com/en
https://www.leadsquared.com
https://home.kartra.com/index
https://vyper.io
https://www.intelligencebank.com

Sedan har WordPress ett antal plugins för att skapa offerter som https://betterproposals.io.

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.