Synas på Google

0

Tips för dig som vill synas på Google. Google har ett rikt sökresultat och det finns flera olika sätt som du kan visas på sökresultatet.

  1. Annonser visas högst upp i sökresultatet på många sökord och en förutsättning för dessa är att du betalar annonser på Google Ads.
    Läs mer om Google Ads.
  2. Efter annonser kommer det organiska sökresultatet och detta är sidor som rankar på det begrepp som du vill synas på. Att synas på det organiska resultatet är gratis. Läs mer om SEO.
  3. Google My Business är en katalog där du kan visa adress, artiklar och bilder. Att registrera dig på Google My Business är gratis.
Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.