Hem » SEO Stockholm

SEO Stockholm

Behöver du en expert som hjälper dig med SEO i Stockholm?

Konkurrensen inom SEO i Stockholm är tuff och byråerna erbjuder mycket olika typer av tjänster vilket kan göra det svårt att jämföra vad du som kund får. Vi jobbar främst med projektledning av webbplatser vilket inkluderar webbanalys, sökordsundersökningar, länkbyggnad, onsite optimering, teknisk optimering av webbplatser och rapportering. Den SEO-metod vi använder är framgångsrik och genom att arbeta med innehållsmarknadsföring och inbound marketing rankar vi idag högst på Google på flera sökord inom flera olika nischer.

Etisk SEO

Expandtalk är en SEO-byrå som är baserad i södra Stockholm (Årsta) och vi har seniora konsulter som har jobbat med digital marknadsföring i flera år. I våra uppdrag ser vi inte bara på enskilda ord utan kombinationer av ord där vi använder olika typer av modifierare och relaterade sökord exempelvis Bästa SEO Stockholm, bästa sökmotoroptimering, Stockholm SEO-byrå.

För ett mellanstort företag analyserar vi sökvolymer och hur vi kan förbättra synligheten på nätet. För ett stort företag kan det handla om flera tusen sökord som de vill synas på medan ett mindre företag kan ha några hundra sökord. Genom att kartlägga och kategorisera sökorden inom din nisch och även hur konkurrenterna bearbetar marknaden får företaget en betydligt bättre närvaro och synlighet på nätet. Vi analyserar även prestanda och länkstrategier. I vårt arbete har vi fullständig transparens där vi även gör löpande projektavstämningar.

Vi jobbar både med onsite optimering, teknik och offsite optimering (dvs länkar) men vi har ingen avdelning som bygger SEO länkar utan vi jobbar med verkliga bloggare och sajter. För kunder som vill ha hjälp med sitt AdWords konto så optimerar vi även AdWords och vi har även jobbat med andra digitala kanaler. Vi jobbar helst med fasta priser så att du som kund vet vad du får. Vi har bra koll på hur man mäter rankingen och framstegen på nätet.

Våra kunder är oftast baserade i södra Stockholm men vi tar även SEO-uppdrag i Kalmar.

Projekt som vi tackar nej till

Vi väljer att tacka nej till uppdrag som inte är strategiskt riktiga för oss, bryter mot Googles riktlinjer eller där kunden har orealistiska förväntningar. Om du vill ha en lösning där du hyr X antal länkar från SEO-sajter så finns det andra SEO-byråer som är ”bättre” och som har gäng som sitter och skriver meningslöst content. Vi jobbar inte med tveksamma branscher som casino och porr. En del försöker definiera sig själva som att de håller på med etisk SEO eller white-hat. Vi har valt att inte erbjuda black-hat metoder som klick-bots eller länkspam projekt – men visst vi känner till flera tveksamma metoder och vi experimenterar med lågriskprojekt och kan prata om detta i timmar.

Relaterade artiklar:

  • Tips kring lokal SEO – en väldigt stor del av alla sökningar är lokalbaserade där användarna vill veta en viss plats. Lokal söket är viktigt för företag eftersom kunderna ofta är närmare ett köp.
  • Sökmotoroptimering Stockholm tips hur du kan använda olika orter i Stockholm
  • Utbildning SEO i Stockholm – flera av våra projekt handlar om kompetensöverföring och att få företaget att förbättra sin SEO.

Om författaren

Digital strateg at Expandtalk | 076-023 56 84 | Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.

Scroll to Top
Scroll to Top