SEO Stockholm

Internet marknadsföring

SEO i Stockholm med oss på Expandtalk

Vi är en byrå som finn i Stockholm och kontakta oss gärna om du vill veta mer hur du kan få en framgångsrik webbplats med en välplanerad SEO-strategi.   I denna artikel kommer vi att diskutera ämnet SEO för att hjälpa dig att förbättra din sökmotor ranking. Konkurrensen inom SEO i Stockholm är tuff och byråerna erbjuder mycket olika typer av tjänster vilket kan göra det svårt att jämföra vad du som kund får. Vi jobbar främst med projektledning av webbplatser vilket inkluderar webbanalys, sökordsundersökningar, länkbyggnad, onsite optimering, teknisk optimering av webbplatser och rapportering. Den SEO-metod vi använder är framgångsrik och genom att arbeta med innehållsmarknadsföring och inbound marketing rankar vi idag högst på Google på flera sökord inom flera olika nischer.

Vad är SEO?

SEO är förkortning för sökmotoroptimering och syftar till att öka synligheten för din webbplats i sökmotorer. Detta uppnås genom att använda tekniker som hjälper sökmotorerna att förstå och ranka din webbplats högre för relevanta söktermer.
Läs mer om SEO

Vikten av relevant innehåll

För att förbättra din ranking på sökmotorer är det viktigt att skapa relevant och användbart innehåll för dina besökare. Detta innebär att du bör skapa innehåll som är relevant för dina målgrupper och svarar på deras frågor. Detta kommer att bidra till att öka engagemanget för din webbplats. Det finns olika typer av innehåll som mappas beroende på vilka intentioner man har med sina sökningar och var man är i kundresan.

Skapa kvalitativt innehåll

Att skapa kvalitativt innehåll är en av de viktigaste faktorerna när det gäller att förbättra din ranking på sökmotorer. Detta innebär att du bör skapa innehåll som är informativt, engagerande och unikt. Du bör också använda relevanta söktermer och fraser som är relevanta för din verksamhet och dina målgrupper.

Etisk SEO optimering

Expandtalk är en SEO-byrå som är baserad i södra Stockholm (Årsta) och vi har seniora konsulter som har jobbat med digital marknadsföring i flera år. I våra uppdrag ser vi inte bara på enskilda ord utan kombinationer av ord där vi använder olika typer av modifierare och relaterade sökord exempelvis Bästa SEO Stockholm, bästa sökmotoroptimering, Stockholm SEO-byrå.

För ett mellanstort företag analyserar vi sökvolymer och hur vi kan förbättra synligheten på nätet. För ett stort företag kan det handla om flera tusen sökord som de vill synas på medan ett mindre företag kan ha några hundra sökord. Genom att kartlägga och kategorisera sökorden inom din nisch och även hur konkurrenterna bearbetar marknaden får företaget en betydligt bättre närvaro och synlighet på nätet. Vi analyserar även prestanda och länkstrategier. I vårt arbete har vi fullständig transparens där vi även gör löpande projekt avstämningar.

Vi jobbar både med onsite optimering, teknik och offsite optimering (dvs länkar) men vi har ingen avdelning som bygger SEO länkar utan vi jobbar med verkliga bloggare och sajter. För kunder som vill ha hjälp med Google Ads konto så har vi specialister på den kanalen och flera  andra digitala kanaler. Vi jobbar med fasta priser så att du som kund vet vad du får. Vi har bra koll på hur man mäter rankingen och framstegen på nätet.

Projekt som vi tackar nej till

Vi väljer att tacka nej till uppdrag som inte är strategiskt riktiga för oss exempelvis att de bryter mot Googles riktlinjer eller där kunden har orealistiska förväntningar. Vi säljer inte heller länkar utan jobbar strategiskt med länkar. Vi jobbar inte med tveksamma branscher som casino och porr. En del försöker definiera sig själva som att de håller på med etisk SEO eller white-hat. Vi har valt att inte erbjuda black-hat metoder som klick-bots eller länkspam projekt – men visst vi känner till flera tveksamma metoder och vi experimenterar med lågriskprojekt och kan prata om detta i timmar.

Relaterade artiklar:

  • Tips kring lokal SEO – en väldigt stor del av alla sökningar är lokalbaserade där användarna vill veta en viss plats. Lokal söket är viktigt för företag eftersom kunderna ofta är närmare ett köp.
  • Sökmotoroptimering Stockholm tips hur du kan använda olika orter i Stockholm
  • Utbildning SEO i Stockholm – flera av våra projekt handlar om kompetensöverföring och att få företaget att förbättra sin SEO.

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.