SEO-byrå i Stockholm & Göteborg

Vill du komma igång?

Är er ambition att bli bäst och synas bättre på nätet med – upptäck Expandtalks lösningar.

Tjänster vi jobbar med:

SEO

Se till att din webbplats är optimerad och framtidssäkrad.

Outreach

Länkar är en av de viktigaste rankinsignalerna på Google. Se till att du har länkar till sajten.

PPC-management

Annonsering på Google Ads. Skapa försäljning och leads direkt.

Analytics

Mätning och analys av webbplatsen.


Vi är en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm och Göteborg med spetskompetens inom SEO

Att se till att man är relevant är en fråga som många företag brottas med. De flesta företagen har en affärsplan med det långsiktiga målet att få leads och öka försäljningen.

Vad många missar är hur man presenterar sitt affärserbjudande för att synas maximalt på nätet. Syftet med en webbplats är utöver att bygga varumärket att man vill tjäna pengar, skaffa mer leads till försäljningsavdelningen och öka företagets försäljning och lönsamhet. Egentligen har du inget val – om företaget inte digitaliseras inom marcom kommer dina konkurrenter göra det vilket på sikt kan hota din affärsverksamhet.

Driv mer trafik till din hemsida

En stor andel av trafiken till en webbplats kommer idag genom en sökmotor därför behöver företag i de flesta fall maximera sin webbplats fulla potential. Vi utgår från hur era kunders sökbeteenden och hur de samlar information på nätet. Kort sagt – vi kan hjälpa er att skaffa hög synlighet på nätet vilket leder till att webbplatsen blir en försäljningskanal som ger dig fler kunder.

Skaffa fler kunder och öka din lönsamhet

Ökad synlighet och exponering innebär att fler personer kommer besöka din webbplats men det är också viktigt at du träffar din målgrupp med rätt trafik och kunder som attraheras av budskapet. Genom att ha precisa budskap minskar vi kostnaderna för den digitala annonseringen vilket leder till mer kunder som förbättrar din långsiktiga lönsamhet.

Förbättra företagets digitala kompetens

Dagens digitalisering och affärsutmaningar kräver den bästa kompetensen kring de här frågorna och att man har långsiktighet och kontinuerligt reviderar sina strategier. Vår expertis täcker en mängd olika områden vilket behövs för att öka din digitala affärsnytta.

Vi är en webbyrå fokuserad på lösningar som ger resultat

Webbyrå som är specialiserad på SEO

Det finns åtskilliga webbyråer men långtifrån alla är specialiserade på SEO. Tjänsterna skiljer sig dessutom vad olika SEO bolag erbjuder. En del lovar högsta placering på nätet till priset om du tecknar upp dig för flera månader. Vi har inte den affärsmodellen och vi tackar oftast nej till nya uppdrag eftersom vi är fullbokade. Trots det vill vi gärna dela med oss av vår kunskap åt andra så att andra bolag kan digitaliseras.  Vi har vårt kontor i Årsta strax söder om Stockholm med utsikt till Globen från vårt fönster.

Har du en Internet strategi?

Många företag har ingen Internet strategi och digital affärsplan. Varje webbplats och varumärke är unikt vilket innebär att metoderna för att skaffa kunder kan variera. Ett krav för de bästa SEO byråerna är att möta kunden och förklara hur SEO fungerar och varför det är betydelsefullt. Ett lyckat SEO-projekt handlar om att samarbeta effektivt och skapa effektiva webbplatser med ett hollistiskt perspektiv och förbättra webbplatsen med allt från tekniska frågor till innehållsfrågor.

En genomtänkt SEO-strategi förhöjer upplevelsen för dina läsare och skapar potentiella kunder
Det finns olika byggstenar för att få besökare till en webbplats både organiskt och genom annonser. Vi har under årens lopp arbetat fram processer för att utvärdera en webbplats och se hur sajten fungerar on-site likväl som off-site (dvs hur externa länkar är byggda).

Sökmotoroptimering och content marketing handlar om att förtjäna besökare genom att skapa läsvärt innehåll för användarna. Metoderna vi använder är lågriskmetoder s.k. white-hat och som de flesta seriösa SEO-bolag garanterar vi aldrig några resultat.

Vi är en strategisk partner

Företagets DNA handlar till stor del om dess digitala strategi och ambitionen är att skapa tillväxt.

Vi har flera definierade processer och tjänster där vi hjälper till att optimera den digitala marknadsföringen så att du får fler kunder. Vi är en opartisk SEO-byrå som hjälper företag och organisationer att lyckas med sina IT och marknadsföringsprojekt. Vi står för lyhördhet, konkret metodik och tillämpbara rekommendationer. Ofta fungerar vi som kundens projektledare i olika SXO-projekt.

 • SEO med on och off-site optimering
  Öka din närvaro i sökmotorer genom modern sökmotoroptimering (SXO).
  Vi anpassar oss efter kundens unika situation och jobbar med samtliga processer inom sökmotoroptimering som
  – Sökbeteendeanalyser – kartläggning av sökord för din webbplats
  Webbanalys i kombination med SEO-copy
  Onsite optimering
  Teknisk SEO och SEO-audits
  – Se över din länkstrategi och vi hjälper även företag som har fastnat i Google filter
  Läs mer om  sökmotoroptimering
 • Google annonsering och media inköp
  Adwords
  och PPC annonsering
  Vi har erfarenhet att strategisk marknadsföring och taktisk marknadsföring genom media som annonsnätverk och affiliate nätverk.


Experter på webbmarknadsföring och digitalisering

Vi jobbar med sökmotoroptimering ofta i extremt konkurrensmässiga nischer där vi har lärt oss från grunden hur man rankar på Google och på andra sökmotorer. I den digitala utvecklingen är det nödvändigt att och mäta hur en sajt fungerar och  konverterar – därför jobbar vi agilt, vi spetsar kontinuerligt till vårt innehåll, skriver och uppdaterar texter och korrigerar det som inte fungerar. Vårt oberoende som leverantör är nödvändigt när vi utför analyser men det ger även stor frihet i kundanpassning och metodval.

Det första stegen är att känna din målgrupp och vad som är rätt för ditt varumärke.  Vi utför ofta sökordsundersökningar. Några frågor som är nödvändiga att ställa:Vad är viktig information för kunderna i köpprocessen? Vilka sökord använder min målgrupp?  Hur kan en sajt stödja mitt varumärke? Varför skulle läsarna vilja dela ditt innehåll?

Content marketing – vårt bloggnätverk

Utöver traditionell konsulting arbetar vi kontinuerligt med vårt egna bloggnätverk som vi byggt under flera års tid där vi skapar läsvärda sajter och mervärde för läsarna. Vårt blognätverk är äkta och innehåller bra och relevant information inom flera områden. Vår ambition är att bygga sajter inom nischer som intresserar oss och skapa mervärde för läsarna genom att leverera kvalitativa tjänster inom vissa utvalda nischer.

En del SEO bolag har valt att hyra ut länkar och det kan vara svårt att förstå vad man egentligen får för något eller vad man betalar för. Vi har själva inga hyrlänkar eftersom vi ser ingen skalbarhet för kunder och det är också en tveksam metod med stora risker. Självklart behöver man ha koll på vilka länkar som går till sajten och även hur internlänkstrukturen ser ut – men att skicka länkar från obskyra webbplatser undanber vi oss från

Bloggnätverk

Vi har identifierat olika expansiva fokusområden och har ett eget bloggnätverk med sajter som:


Du kan också kontakta oss på Twitter:
Företags konto — @Expandtalk
Daniel Larsson — @Larssondaniel
Officiellt konto itsäkerhet.com — @datasakerhet
Officiellt konto båtguide.nu – @batmarknad
Officiellt konto hårtransplantationsguiden – @hairtourism