Social Network

Kontakta oss kring skmotoroptimering tel. 08-545 56 89

Webbyrå som är specialiserad på SEO                 


Sökmotoroptimering är en livsstil

Expandtalk är en SEO-byrå i Stockholm som är specialiserade sig på digital marknadsföring och att hjälpa företag företag att öka sin försäljning och minska sina kostnader på nätet. Vi jobbar som webbyrå vilket även omfattar e-handel och digital marknadsföring. Vi tar gärna komplexa kunduppdrag där man jobbar mot en marknadsavdelning eller ledningen i ett företag.

Styrkan i vår medot är att vi mäter allt, jobbar med content marketing och har stort fokus kring våra kunder. De bästa digitala marknadsföringskonsulterna är passionerade och älskar vad de gör. Detta innebär att de är uppdaterad på de senaste strategierna, verktygen och trenderna. Våra metoder innebär att vi jobbar med moderna och långsiktiga SEO tekniker som följer Googles riktlinjer även om vi jobbar med länkar som många anser vara riskiga metoder. 

Läs mer om vår syn på SXO och sökmotoroptimering. Vi har partners som är specialiserade på webbutveckling, videor och mobil utveckling.Vårt DNA är tjänster inom SEO och SXO

Vår ambition är att ha den bästa sökmotoroptimeringen i Sverige. Vi har flera definierade processer och tjänster där vi hjälper till att optimera den digitala marknadsföringen för att du får fler kunder.


checkbox Sökordsundersökningar lyfter din webbplats - Sökbeteendeanalyser innebär att vi gör en kartläggning av de viktigaste sökorden för din webbplats. Det kan vara flera tusen sökord som vi identifierar och gör gap-analys kring. Det första stegen är att känna din målgrupp och vad som är rätt för ditt varumärke. Några frågor som är nödvändiga att ställa: Vad är viktig information för kunderna i köpprocessen? Vilka sökord använder min målgrupp?  Hur kan en sajt stödja mitt varumärke? Varför skulle läsarna vilja dela ditt innehåll-


checkbox Onsite optimering och teknisk SEOOnsite optimering och genomgång av webbplatsens stuktur och innehåll. Vi hittar luckor i din marknadsföring och sökord som du behöver ha innehåll kring. Vi utför även teknisk SEO (SEO-audits)


checkbox Länkar - Vi hjälper till att kartlägga länkar och potentiella bloggpartners. Vi har tung kunskap hur du kan förbättra din länkstrategi med allt från premiumlänkar, snapchat och Tier1 länkar - vi hjälper även företag som har fastnat i Google filter och ser över länkprofiler.


 

Premium tjänster inom digital marknadsföring


 • Google annonsering och media inköp - Betalar du för mycket för Adwords och PPC annonsering? Vi har erfarenhet att strategisk marknadsföring och hur du sänker kostnaderna. Vi jobbar även med taktisk marknadsföring genom annonsnätverk, mobilannonsering och affiliate nätverk.
 • Webbstrategier - Rådgivning kring webbstrategier, upphandlingar och affärsutveckling på webben. Konkreta förslag på hur webbplatser kan förbättras genom olika typer av nyckeltal
 • Statistik och analys -  Webbanalys för att undersöka hur din webbplats fungerar och var den behöver stärkas. Vi har rapportering av din webbplats så att du kan följa hur utvecklingen går. Analys av webbplatser Mätning av webbplatsers KPI:er
 • Content marketing och innehållsmarknadsföring - Vi jobbar inom flera olika branscher och kan hjälpa dig skapa innehåll och nya undersidor Läs mer om Content marketing


To win you need insights


Ett SEO företag som är ledande inom webbmarknadsföring

De senaste 5 åren har vi jobbat med sökmotoroptimering i extremt konkurrensmässiga nischer där vi har lärt oss från grunden hur man rankar på Google och på andra sökmotorer. I den digitala utvecklingen är det nödvändigt att och mäta hur en sajt fungerar och  konverterar - därför jobbar vi agilt, vi spetsar kontinuerligt till vårt innehåll, skriver och uppdaterar texter och korrigerar det som inte fungerar. Vårt oberoende som leverantör är nödvändigt när vi utför analyser men det ger även stor frihet i kundanpassning och metodval.


Kontakta oss redan idag om du vill veta mer. Vi tar både stora och små uppdrag på fast eller löpande pris. Fyll i formuläret till höger så kan vi prata mer eller ta en förutsättningslös fika! 

Vi är en SEO-byrå med passion för digital marknadsföring och sökmotoroptimering

Vår metod ger företaget en stark och långsiktig Internet strategi

Kommunikation på nätet är svårare än traditionell marknadsföring. Varje webbplats och varumärke är unik vilket innebär att metoderna att få nya kunder och besökare till sin webbplats varierar- men sökmotoroptimering är själva kärnan i en effektiv online strategi. Om du har ett stort varumärke som har många inlänkar har du andra krav än om du vill marknadsföra en helt ny webbplats. En anledning att stora varumärken ofta är dåliga på sökmotoroptimering beror på att de har mycket trafik på sitt varumärke och missar möjligheterna som finns att attrahera nya kundgrupper. Ett krav vi ställer är att träffa våra kunder innan vi bestämmer oss för ett eventuellt projekt. Ett lyckat SEO-projekt handlar ofta om att samarbeta effektivt tillsammans med marknadsavdelningen och IT-avdelningen och vi hjälper ofta till att prioritera och hitta nya affärsmöjligheter.

 

Varför sökmotoroptimering med expandtalk

Vi är specialister på sökmotoroptimering och digital annonsering som Adwords.Vi anpassar oss efter kundens unika situation och jobbar med samtliga processer inom sökmotoroptimering. Vi är en opartisk SEO-byrå, som är fristående från webbyrån, vilket innebär att vi kan hjälpa företag och organisationer att lyckas med sina IT och marknadsföringsprojekt. De flesta företag kan öka sin närvaro betydligt i sökmotorer och de digitala kanalerna genom modern sökmotoroptimering (SXO).

 • Vi ser på affärsnyttan och det ekonomiska affärsresultatet
 • Vi hjälper dig få toppositioner på rätt sökord
 • Vi ser till att man har mätning på rätt saker och webbanalys
 • Effektiva webbsidor leder till lägre priser på annonsering
 • Vi jobbar aktivt med den befintliga marknadsorganisationen
 • Vi har inga långa löptider utan jobbar i projektform och vi kan gå in som projektledare i större såväl som mindre projekt
 • Vi jobbar både med onsite optimering, offsite optimering och länkanalys
 • Vi jobbar med rykteshantering


En genomtänkt SEO-strategi förhöjer upplevelsen för dina läsare och ger dig nya potentiella kunder. Det finns olika byggstenar för att få besökare till en webbplats både organiskt i sökmotorernas träffresultat och genom annonser. Vi har under årens lopp arbetat fram processer för att utvärdera en webbplats och se hur sajten fungerar on-site likväl som off-site (dvs hur externa länkar är byggda). Sökmotoroptimering och content marketing handlar om att förtjäna besökare genom att skapa läsvärt innehåll för användarna. Metoderna vi använder är lågriskmetoder s.k. white-hat.

Det finns åtskilliga seo-byråer och tjänsterna skiljer sig vad de olika bolagen erbjuder. En del lovar högsta placering på nätet till priset att du tecknar upp dig för flera månader. Vi har inte den modellen. En del hyr ut länkar och det kan vara svårt att förstå vad man egentligen får för något eller vad man betalar för.

Vi har själva inga hyrlänkar eftersom vi ser ingen skalbarhet för kunder och det är också en tveksam metod. Det går inte att garantera några resultat eftersom SEO inte är köpt media och Google samt Bing uppdaterar sina algoritmer konstant.

Expandtalks mål är att alla uppdragsgivare skall vara referenskunder 6 månader efter projektavslut.

Contentmarketing - ta del av vårt bloggnätverk

Utöver traditionell konsulting och premiumlänkar har vi också ett eget bloggnätverk.
Vi har identifierat  olika fokusområden som: Hälsa & skönhet, finans & ekonomi, försäkringsbranschen, mode & kläder, IT, turism, teknik, miljö & återvinning.

SEO-byrå som jobbar med webbstrategier och affärsutveckling på webben

SEO-byrå som jobbar med analys av webbplatser och statistik

SEO byrå som jobbat med content marketing under flera år

Få konkreta förslag på hur din webbplats kan förbättras

SEO byrå som kan göra oberoende utvärderingar av externa länkar och hjälp till företag som har fastnat i Google filter

SEO byrå som kan ge stöd att mäta en webbplats KPI och nyckelvärden