Hem » SEO-byrå

hero header placeholder

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetens inom SEO

Syftet med en webbplats är utöver att bygga varumärket att man vill tjäna pengar, skaffa mer leads till försäljningsavdelningen och öka företagets försäljning och lönsamhet. Egentligen har du inget val – om företaget inte digitaliseras inom marcom kommer dina konkurrenter göra det vilket på sikt kan hota din affärsverksamhet.

Hur ser man till att företagets kommunikation är relevant är en fråga som många marknadsavdelningar brottas med. De flesta företagen har en affärsplan med det långsiktiga målet att få leads och öka försäljningen. Vad många missar är hur man presenterar sitt affärserbjudande för att synas maximalt på nätet.

Driv mer trafik till din hemsida

En stor andel av trafiken till en webbplats kommer idag från en sökmotor därför behöver företag i de flesta fall maximera sin webbplats fulla potential. Vi utgår från hur era kunders sökbeteenden och hur de skaffar sig information på nätet. Kort sagt – vi kan hjälpa er att skaffa hög synlighet på nätet vilket leder till att webbplatsen blir en försäljningskanal som ger dig fler kunder.

Lösningar som ger resultat

Det finns mängder av webbyråer men långtifrån alla är specialiserade på SEO. Tjänsterna skiljer sig dessutom vad olika SEO bolag erbjuder och vi är en premiumbyrå. Vi tackar oftast nej till nya uppdrag eftersom vi är fullbokade med befintliga kunder. Trots det vill vi gärna dela med oss av vår kunskap åt andra för att hjälpa andra bolag kan digitaliseras.  Vi har vårt kontor i Årsta strax söder om Stockholm med utsikt till Globen från vårt fönster.

Har du en vass Internet strategi?

Många företag saknar en vass Internet strategi och digital affärsplan vilket kan innebära att de plötsligt möts av nya digitala konkurrenter. Varje webbplats och varumärke är unikt vilket innebär att metoderna för att skaffa kunder kan variera. Ett krav för de bästa SEO byråerna är att möta kunden och förklara hur SEO fungerar och varför det är betydelsefullt. Ett lyckat SEO-projekt handlar om att samarbeta effektivt och skapa effektiva webbplatser med ett holistiskt perspektiv och förbättra webbplatsen med allt från tekniska frågor till innehållsfrågor.

Skaffa fler kunder och öka din lönsamhet

Ökad synlighet och exponering innebär att fler personer kommer besöka din webbplats men det är också viktigt at du träffar din målgrupp med rätt trafik och kunder som attraheras av budskapet. Genom att ha precisa budskap minskar vi kostnaderna för den digitala annonseringen vilket leder till mer kunder som förbättrar din långsiktiga lönsamhet.

Det finns olika byggstenar för att få besökare till en webbplats både organiskt och genom annonser. Vi har under årens lopp arbetat fram processer för att utvärdera en webbplats och se hur sajten fungerar on-site likväl som off-site (dvs hur externa länkar är byggda).

SEO Audit

Ett första steg i våra projekt är alltid att kolla sajten och göra en SEO audit. Har du inte gjort det förlorar du pengar.

Förbättra företagets digitala kompetens

Dagens digitalisering och affärsutmaningar kräver den bästa kompetensen kring de här frågorna och att du har långsiktighet och kontinuerligt reviderar dina strategier. Vår expertis täcker en mängd olika områden vilket behövs för att öka din digitala affärsnytta.

Förtjäna besökare

Sökmotoroptimering och content marketing handlar om att förtjäna besökare genom att skapa läsvärt innehåll för användarna. Det handlar inte om att lura Google utan att engagera användarna. Metoderna vi använder är lågriskmetoder s.k. white-hat.

Konkurrenter

Har du detaljerad information hur dina konkurrenters går på nätet. Få svaren med en konkurrentanalys.

 

Söker du en strategisk partner inom martech?

Företagets DNA handlar till stor del om dess digitala strategi.

Vi har flera definierade processer och tjänster där vi hjälper till att optimera din digitala marknadsföringen så att du får fler kunder. Vi är en digital byrå som är specialiserad på SEO och performance marketing som hjälper företag och organisationer att lyckas med sina IT och marknadsföringsprojekt. Vi jobbar strategiskt såväl som operativt och är inte rädda att säga till när saker behöver förändras. Våra projekt drivs genom lyhördhet, konkret metodik och tillämpbara rekommendationer. Ofta fungerar vi som kundens projektledare i olika SEO-projekt.

Tjänster inom digital marknadsföring

  • SEO med on och off-site optimering Öka din närvaro i sökmotorer genom modern sökmotoroptimering. Vi anpassar oss efter kundens unika situation och jobbar med samtliga processer inom sökmotoroptimering som – Sökbeteendeanalyser – kartläggning av sökord för din webbplats – Webbanalys i kombination med SEO-copy – Onsite optimeringTeknisk SEO och SEO-audits – Se över din länkstrategi och vi hjälper även företag som har fastnat i Google filter Läs mer om  sökmotoroptimering
  • Google annonsering och media inköp Adwords och PPC annonsering Vi har erfarenhet att strategisk marknadsföring och taktisk marknadsföring genom media som annonsnätverk och affiliate nätverk.
  • Webbstrategier Rådgivning kring webbstrategier, upphandlingar och affärsutveckling på webben. Konkreta förslag på hur webbplatser kan förbättras genom olika typer av nyckeltal
  • Statistik och analys Vi har rapportering av din webbplats så att du kan följa hur utvecklingen går. Analys av webbplatser Mätning av webbplatsers KPI:er
  • Content marketing och innehållsmarknadsföring Vi jobbar inom flera olika branscher. Läs mer om Content marketing
Man and female manager talking in modern business office
Vi har flera tjänster inom digital marknadsföring

 

Följ oss i sociala medier!

Följ oss i sociala medier och upptäck de senaste trenderna!
Twitter: @Expandtalk
Facebook

 

 

Scrolla till toppen