SEO-byrå Stockholm

Vi är en SEO-byrå i Stockholm

Upptäck Expandtalks lösningar

Dagens digitalisering och affärsutmaningar kräver den bästa kompetensen. Vår expertis täcker en mängd olika områden som ökar din affärsnytta.

Webbyrå som är specialiserad på SEO

Smarta lösningar som ger resultat

Söker du efter en SEO-byrå med passion för digital marknadsföring och sökmotoroptimering?

Det finns åtskilliga seo-byråer och tjänsterna skiljer sig vad de olika bolagen erbjuder. En del lovar högsta placering på nätet till priset om du tecknar upp dig för flera månader. Vi har inte den affärsmodellen och vi tackar oftast nej till nya uppdrag eftersom vi är fullbokade. Trots det vill vi gärna dela med oss av vår kunskap åt andra så att andra bolag kan digitaliseras. Vi har vårt kontor i Årsta strax söder om Stockholm.

 

Har du en Internet strategi och digital affärsplan?

Många företag har ingen Internet strategi och digital affärsplan. Varje webbplats och varumärke är unikt vilket innebär att metoderna för att skaffa kunder kan variera. Ett krav för de bästa SEO byråerna är att möta kunden och förklara hur SEO fungerar och varför det är betydelsefullt. Ett lyckat SEO-projekt handlar om att samarbeta effektivt och skapa effektiva webbplatser med ett hollistiskt perspektiv och förbättra webbplatsen med allt från tekniska frågor till innehållsfrågor.

En del SEO bolag har valt att hyra ut länkar och det kan vara svårt att förstå vad man egentligen får för något eller vad man betalar för. Vi har själva inga hyrlänkar eftersom vi ser ingen skalbarhet för kunder och det är också en tveksam metod med stora risker. Självklart behöver man ha koll på vilka länkar som går till sajten och även hur internlänkstrukturen ser ut – men att skicka länkar från obskyra webbplatser undanber vi oss från då vi jobbar med starka varumärken.

En del företag garanterar olika resultat på nätet. Det går inte att garantera några resultat eftersom SEO inte är köpt media och Google samt Bing uppdaterar sina algoritmer konstant.

En genomtänkt SEO-strategi förhöjer upplevelsen för dina läsare och potentiella kunder
Det finns olika byggstenar för att få besökare till en webbplats både organiskt och genom annonser. Vi har under årens lopp arbetat fram processer för att utvärdera en webbplats och se hur sajten fungerar on-site likväl som off-site (dvs hur externa länkar är byggda).

Sökmotoroptimering och content marketing handlar om att förtjäna besökare genom att skapa läsvärt innehåll för användarna. Metoderna vi använder är lågriskmetoder s.k. white-hat och som de flesta seriösa SEO-bolag garanterar vi aldrig några resultat.

 

Vårt DNA handlar om digitala strategier

Vi har flera definierade processer och tjänster där vi hjälper till att optimera den digitala marknadsföringen så att du får fler kunder. Vi är en opartisk SEO-byrå som hjälper företag och organisationer att lyckas med sina IT och marknadsföringsprojekt. Vi står för lyhördhet, konkret metodik och tillämpbara rekommendationer. Ofta fungerar vi som kundens projektledare i olika SXO-projekt.

 • SEO med on och off-site optimering
  Öka din närvaro i sökmotorer genom modern sökmotoroptimering (SXO).
  Vi anpassar oss efter kundens unika situation och jobbar med samtliga processer inom sökmotoroptimering som
  – Sökbeteendeanalyser – kartläggning av sökord för din webbplats
  Webbanalys i kombination med SEO-copy
  Onsite optimering
  Teknisk SEO och SEO-audits
  – Se över din länkstrategi och vi hjälper även företag som har fastnat i Google filter
  Läs mer om  sökmotoroptimering
 • Google annonsering och media inköp
  Adwords
  och PPC annonsering
  Vi har erfarenhet att strategisk marknadsföring och taktisk marknadsföring genom media som annonsnätverk och affiliate nätverk.

 

SEO företag med lång erfarenhet inom webbmarknadsföring och digitalisering

De senaste 5 åren har vi jobbat med sökmotoroptimering i extremt konkurrensmässiga nischer där vi har lärt oss från grunden hur man rankar på Google och på andra sökmotorer. I den digitala utvecklingen är det nödvändigt att och mäta hur en sajt fungerar och  konverterar – därför jobbar vi agilt, vi spetsar kontinuerligt till vårt innehåll, skriver och uppdaterar texter och korrigerar det som inte fungerar. Vårt oberoende som leverantör är nödvändigt när vi utför analyser men det ger även stor frihet i kundanpassning och metodval.

Det första stegen är att känna din målgrupp och vad som är rätt för ditt varumärke.  Vi utför ofta sökordsundersökningar. Några frågor som är nödvändiga att ställa:Vad är viktig information för kunderna i köpprocessen? Vilka sökord använder min målgrupp?  Hur kan en sajt stödja mitt varumärke? Varför skulle läsarna vilja dela ditt innehåll?

 

Content marketing – vårt unika bloggnätverk

Vi vill  skapa läsvärda sajter och långsiktigt mervärde för läsarna.
Utöver traditionell konsulting arbetar vi kontinuerligt med vårt egna bloggnätverk som vi byggt under flera års tid. Vårt blognätverk är äkta och innehåller bra och relevant information.  Vi vill förse besökarna med relevant information och kunskap som de behöver du göra viktiga livsavgörande beslut. Vår ambition är att bygga sajter inom nischer som intresserar oss och skapa mervärde för läsarna genom att leverera kvalitativa tjänster inom vissa utvalda nischer.

Vi har identifierat olika fokusområden och vertikaler: Finans och ekonomi, bitcoin och blockchain,  båtbranschen, elbilar, Cybersecurity, Brasilien, klimatinnovationer, Internet teknik, försäkringar samt återvinning.

Ambitionen med våra webbplatser: Vi har ett långsiktigt syfte med våra webbplatser och att skapa saklig och objektiv information. Informationen på dessa sajter har:

 • Sakliga
 • Opartiska
 • Ej missvisande
 • Mångsidiga
 • Fullständiga
 • Intersubjektiva