En fullservicebyrå inom digital marknadsföring

VÅRA TJÄNSTER

seo

Vi jobbar med all typ av SEO från grundläggande till mer avancerad sökmotoroptimering.

OUTREACH

Vi bygger digitala kampanjer, ofta med big data, som andra länkar till.

OUTSOURCAD cmo

Behöver du förstärka upp din marknadsavdelning med en Chief Marketing Officer eller en specialist.

Vi är en digitalbyrå – med spetskompetens inom SEO

Syftet med en webbplats är utöver att bygga varumärket att man vill tjäna pengar, skaffa mer leads till försäljningsavdelningen och öka företagets försäljning och lönsamhet. Egentligen har du inget val – om företaget inte digitaliseras inom marcom kommer dina konkurrenter göra det vilket på sikt kan hota din affärsverksamhet. 

Vi erbjuder tjänster inom sökmotoroptimering (SEO), vilket är en strategi för att öka en webbplats synlighet i sökmotorer. Expandtalk hjälper företag och organisationer att förbättra sina webbplatsers rankning i sökmotorer, så att de kan nå en större publik och öka sin exponering på internet. Detta görs genom att analysera och förbättra webbplatsens innehåll, struktur och teknik för att göra den mer relevant och tillgänglig för sökmotorer.

Vi hjälper företag att planera och genomföra en långsiktig strategi för sökmotoroptimering, inklusive sökordsoptimering, länkbyggande och annonsering i sökmotorer. Våra metoder innebär att du förbättra din synlighet på internet och ökar din försäljning eller varumärkesexponering.

Våra tjänster inom digital marknadsföring

Genom datadrivna analyser ser vi till att din webbplats blir en tillväxtmotor för ditt varumärke.

V
i anpassar oss efter kundens unika situation och jobbar med samtliga processer inom sökmotoroptimering och har:

 • En bred kompetens inom området sökmotoroptimering och erfarenhet av olika typer av webbplatser och branscher
 • Ett track record med bevisade resultat för tidigare kunder
 • En tydlig och transparent process för hur man arbetar med sökmotoroptimering, inklusive en plan för hur man når målen och hur man mäter och rapporterar resultat
 • En flexibel och anpassningsbar strategi som tar hänsyn till kundens specifika behov och mål
 • En långsiktig syn på sökmotoroptimering, med fokus på att skapa hållbara resultat och en hög rankning på lång sikt
 • God kommunikation och kundservice, så att kunden alltid är informerad om hur arbetet pågår och kan delta i beslutsprocessen.

Vid upphandlingar av SEO eller mediabyrå kan vi hjälpa till med:

 • Webbstrategier och rådgivning, upphandling och affärsutveckling på webben och digital due diligence
 • Sökbeteendeanalyser kartläggning av sökord för din webbplats
 • Webbanalys och konkreta förslag på hur webbplatsen kan förbättras genom mätning av olika nyckeltal
 • Onsite optimering
 • Teknisk SEO
 • SEO-audits – ett första steg i våra projekt är att kolla sajten och göra en SEO audit. Har du inte gjort det förlorar du pengar varje dag
 • Se över din länkstrategi
 • SEA (Search Engine Advertising) och media annonsering som når din målgrupp och stärker dina varumärken med Google Ads och PPC
 • Socialmarknadsföring
 

Datadrivna insikter som stärker ditt varumärke

Driv mer trafik till ditt varumärke och hemsida
En större andel av trafiken till en webbplats kommer idag från en sökmotor därför behöver företag i de flesta fall maximera sin webbplats fulla potential. Vi utgår från hur era kunders sökbeteenden och hur de skaffar sig information på nätet. Kort sagt – vi kan hjälpa er att skaffa hög synlighet på nätet vilket leder till att webbplatsen blir en försäljningskanal som ger dig fler kunder.

Ökad synlighet och exponering innebär att fler personer kommer besöka din webbplats men det är också viktigt at du träffar din målgrupp med rätt trafik och kunder som attraheras av budskapet. Genom att ha precisa budskap minskar vi kostnaderna för den digitala annonseringen vilket leder till mer kunder som förbättrar din långsiktiga lönsamhet. Det finns olika byggstenar för att få besökare till en webbplats både organiskt och genom annonser. Vi har under årens lopp arbetat fram processer för att utvärdera en webbplats och se hur sajten fungerar.

Vilka digitala utmaningar har du?

 
Förbättra företagets digitala kompetens med performance marketing
Dagens digitalisering och affärsutmaningar kräver den bästa kompetensen kring din digitala marknadsföring och att du har långsiktighet och kontinuerligt reviderar dina strategier.
Vår expertis täcker en mängd olika områden vilket behövs för att öka din digitala affärsnytta.
   

Har du en vass Internet strategi?
Många företag saknar en vass Internet strategi och digital affärsplan vilket kan innebära att de plötsligt möts av nya digitala konkurrenter. Varje webbplats och varumärke är unikt vilket innebär att metoderna för att skaffa kunder kan variera. Ett krav för de bästa SEO byråerna är att möta kunden och förklara hur SEO fungerar och varför det är betydelsefullt. Ett lyckat SEO-projekt handlar om att samarbeta effektivt och skapa effektiva webbplatser med ett holistiskt perspektiv och förbättra webbplatsen med allt från tekniska frågor till innehållsfrågor.

Vårt team

Möt vårt team med specialister

trafik källor

Daniel Larsson

SEO Guru

Daniel har jobbat med webben sedan 1900-talet och driva affärer digitalt. Han har jobbat många år som digital strateg för några av världens största varumärken är SEO-specialist inom tech SEO, marcom och sitter med i juryn för European Search Award.

Jonathan Björkman

OUTREACH GURU

Jonathan är specialist på länkbygge och internationell outreach. Han har jobbat på några av världens främsta SEO-byråer i London.  Han håller även ihop alla våra projekt och skicklig på teknisk SEO.

Elise Roux

digital manager

Elise jobbar med copywriting för SEO kampanjer och content creation och ser till att våra kampanjer flyger.

Linus Lindström

Cóntent manager

Linus jobbar med content creation, SEO och copy till våra kampanjer. 

Rulla till toppen