Optimera för bildsök

0

Bildsöket har ökat under de senaste åren och det handlar inte bara om Google Images utan det görs även många bildsökningar på Pinterest, Bing Images och Google Lens som är en app som kan identifera mer än 1 miljard objekt. Det finns massor av saker du kan göra för att optimera för bildsöket på Google:

Hur ska jag optimera bilder på Google?

Se till att använda alt beskrivningar som beskriver bilden. Optimera bilderna så de är små i storlek, Döp filerna till det sökordet du vill synas på. Lägg till bilder med schema.Optimera bilder för bildsök

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på att öka försäljningen genom performance marketing och sökmotoroptimering (SEO). Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.