SEO BloggenWebb artiklar, nyheter och tips för att marknadsföra på webben

Webb lösningar – se till att börja med en digital strategi

Våra lösnngar

En webb lösning är mer än en samlig texter!

Innan man börjar bygga en webbplats börjar vi  alltid med strategin. Vad är syftet och affärsnyttan med webbplatsen är fundamentala frågor som ofta behöver undersökas innan man sätter igång att hacka för att du ska få ut så mycket som möjligt av din webbplats. En webblösning utgår från dina kunders behov och lösningen som ditt företag ska svara på.

Våra lösningar

  • Har stil och klass – kort sagt de är snygga
  • Är enkla att updatera och underhålla
  • Användarvänliga
  • Sökmotoroptimerade
  • Konverterar bra och ger dig kunder


Vi jobbar med web och marknadsföring av webbplatser.
Skillnaden mellan web och olika internet applikationer är inte helt klar. Vi anser att all kommunikation och marknadsföring sker över webben och de digitala kanaler som finns på Internet. Webben består inte endast av det öppna Internet utan en webbapplikation kan användas för att samarbeta med partners eller internt genom Intranet.

Specialistkompetens på webben

Daniel Larsson som driver expandtalk har jobbt med webben sedan den slog igenom 1994 och då var vi med och sätta upp några av Sveriges första webb platser som: Kalmar Kommun, SEB, Microsoft.se, ICA, SCA, Svensk Byggtjänst, Handelskammaren, Datorföreningen, AMS Internettjänster på Sveriges första Internet hotell. Under senare år har han jobbat mycket med sökmotoroptimering, konverteringsoptimering och att skapa affärer på Internet.

 

daniel larsson
Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson är specialist på sökmotoroptimering och sitter med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.

You may also like

More in:SEO Bloggen

Comments are closed.