Wayfair – strategi för ökad försäljning

Wayfair är en amerikansk e-handelsföretag som säljer möbler och heminredningsprodukter online. Företaget grundades 2002 och har sitt huvudkontor i Boston, Massachusetts. Wayfair erbjuder ett brett utbud av produkter från tusentals olika varumärken och levererar till kunder i USA, Storbritannien och Kanada. De har också en rad olika dotterbolag, inklusive AllModern, Joss & Main och Birch Lane.

Vi märkte en enorm ökning av försäljningen på Wayfair hos våra kunders konton under början av pandemin 2020. Företaget är bland de största  e-handelsföretagen i USA strax bakom Home Depot. Wayfair är en hybridplattform för detaljhandel/marknadsplatser, med fokus på att betjäna hemsegmentet. Bara under 2020 märkte vi flera nya introducerade funktioner på deras plattform som fokuserar på att hjälpa sina leverantörer / säljare att växa sin verksamhet. Denna utveckling förväntas fortsätta under hela året, vilket gör det till en kanal med stora möjligheter för varumärken och säljare i hemkategorin vilket omfattar möbler och inredning.

Våra tjänster för dig som vill sälja produkter på WayFair

Vi har fått våra kunder att växa sin verksamhet på Wayfair från bara $ 6,000 / månad till över 35 000 dollar i försäljning på bara 12 månader genom att fokusera på rätt produkter och implementera rätt marknadsföringstaktik på plattformen. Vi är experter hur du kan öka din försäljning på WayFair och våra tjänster inkluderar.

  • Kontoinställningar och snabbare onboarding med våra nyckelpartners på Wayfair
  • Optimering av kataloguppladdning och listning av produkter
  • Förbättrat innehåll för att öka konverteringsfrekvensen och sökningarna på produkterna
  • Hantering av annonsering per klick
  • Implementera kraftfulla marknadsförings- och marknadsföringsfunktioner som öka din försäljning
  • Bygg och behåll ditt varumärkes rykte på Wayfair, inklusive granskningsstrategi och scorecard KPI:er för kanalen
  • Hantering av kontotillväxt
  • Löpande support och underhåll

Hemsida

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.