Vill du sälja dina produkter på Walmart?

Walmart

Världens största detaljhandelskedja

Walmart är en gigantisk detaljhandelskedja med 11 700 butiker i 28 länder. Företaget har investerat mycket i att utveckla sin onlinemarknad för att komma ikapp Amazon, och är för närvarande det näst största e-handelsföretaget i USA. Även om Walmart kanske ännu inte är på samma nivå som Amazon, ökar tillväxten från år till år i snabb takt vilket gör det till ett utmärkt tillfälle för nya säljare att etablera sin position från ett tidigt skede. De har ett stort utbud av leksaker. kläder, möbler, datorer och hårdvaror. Andra konkurrenter till dem är: eBay, Aliexpress.com och Target.com.

För att sälja på den här plattformen kommer du behöva konkurrera med priset, men även kundrecensioner är viktiga.

Besök Walmarts webbplats.

Har du en Walmart-strategi?

Vårt team har arbetat på Walmart-marknaden från ett tidigt stadium och har följt utvecklingen noga för att förstå vilken riktning den tar och de nuvarande bästa strategierna för att lyckas. Företaget erbjuder miljoner produkter och varumärken åt sina kunder och som säljare kan du använda verktyget Marketplace Sellers på liknande sätt som Amazon och eBay.

  • Kontoinställningar och processtandardisering
  • Listoptimering som ger högre konverteringsgrad och organisk synlighet
  • Ge metodtips för att använda Walmart Exclusive Brand Features
  • Betal-per-klick-annonsstruktur och optimering för ökad försäljningshastighet
  • Bygg och underhåll ditt varumärkes rykte och granskningsstrategi
  • Optimera dina Walmart-krav vilket ger förbättrad rankning och bättre kundupplevelse
  • Hantering av kontotillväxt med implementering av nya funktioner och taktiker

 

 

 

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.