Vi fokuserar på digital tillväxt och användarna

Sökmotoroptimering bra optimerad webbpla.ts och affärsnyttan

Välkommen till Expandtalk AB är ett media bolag som uteslutande jobbar med digital media och marknadsföring. Grundfilosofin är att fokusera på användarens nätupplevelse  i ett långsiktigt perspektiv och konvertera till leads. Vi vill bygga bra innehåll inom intressanta nischer och helst testa de nördigaste idéerna  och sådant som anses som ”geeky” under resans gång. Vi tror att användardesign och på att skapa innehåll efter det som besökarna är intresserade kring och vi övervakar nättrender och statistik på nätet. Att fokusera på användarna innebär även användardesign och att se till att sajter fungerar på bästa möjliga sätt.

Experiment inom social media

Social media kommer öka i omfattning i takt med att yngre generationer blir äldre och ser social media som ett naturligt sätt att kommunicera med företag. Vi experimenterar med social media och hur man kan använda det för att marknadsföra företag. Vi vill komma i kontakt med bloggare. Vi har börjat testa idéer kring bland annat affiliates och sociala medier och har du en bra kvalitativ blogg så tveka inte att kontakta oss.

Utveckla morgondagens trender och att disrupta branscher

Vi har ett långsiktigt syfte med vårt företag och vill vara med om att skapa morgondagens trender. Därför har vi satt upp ett antal sajter inom flera innovativa områden. Med ny teknik kan man disrupta branscher eftersom det går att konkurrera diigitalt. Perspektivet kring våra webbplatser är 10-20 år och vi har redan fått upp en hel del sajter inom vissa utvalda nischer som vi långsiktigt arbetar vidare med. Målet med våra webbplatser är att de ska vara marknadsledande och informera besökarna med smartare information inom komplexa problemområden. Du kan läsa mer om våra nischade webbplatser på vår portalsida.

Daniel Larsson
Daniel Larsson
Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och är specialist på sökmotoroptimering. Ämnena handlar om SEO, KPI:er, webbanalys och digitala strategier. Expandtalk är ett contentmarketing företag som jobbar inom flera nischer. Vi hjälper företag med digital marknadsföring och att öka trafiken till webbplatser.

Comments are closed.