Öka din tillväxt genom att fokusera på digital tillväxt och användarna

0

Öka din tillväxt genom att utveckla din digitala affär

Alla företag vill öka sin tillväxt genom att skaffa fler lönsamma kunder kunder. Genom att förbättra din digitala närvaro kan du skaffa mer leads och även ta marknadsandelar.

Digitala kanaler och adtech

Vi hjälper våra kunder att optimera sina digitala kanaler vilket leder till bättre tillväxt och ekonomiskt resultat.

I grunden är vi ekonomer vilket innebär att vi ser på helheten kring ekonomiska frågor och ser på begrepp som täckningsbidrag i våra kampanjer. Vi kan både öka försäljningen och minska kostnader i många kampanjer som vi är involverade kring.

Bra innehåll som vi förlitar oss på

Vi vill bygga bra innehåll inom intressanta nischer och helst testa de nördigaste idéerna  och sådant som anses som “geeky” under resans gång. Vi tror att användardesign och på att skapa innehåll efter det som besökarna är intresserade kring och vi övervakar nättrender och statistik på nätet. Att fokusera på användarna innebär även se få en bra upplevelse genom snygg användardesign och att se till att sajter fungerar på bästa möjliga sätt.

Betydelsen av social media

Betydelsen av social media har ökat i omfattning i takt med att millenials och yngre generationer blir äldre och ser social media som ett naturligt sätt att kommunicera med företag. Vi experimenterar med social media och hur man kan använda det för att marknadsföra företag. Vi vill komma i kontakt med bloggare. Vi har börjat testa idéer kring bland annat affiliates och sociala medier och har du en bra kvalitativ blogg så tveka inte att kontakta oss.

Utveckla morgondagens trender och att disrupta branscher

Vi har ett långsiktigt syfte med vårt företag och vill vara med om att skapa morgondagens trender. Därför har vi satt upp ett antal sajter inom flera innovativa områden. Med ny teknik kan man disrupta branscher eftersom det går att konkurrera diigitalt. Perspektivet kring våra egna webbplatser är 10-20 år och vi har redan fått upp en hel del sajter inom vissa utvalda nischer som vi långsiktigt arbetar vidare med. Målet med våra webbplatser är att de ska vara marknadsledande och informera besökarna med smartare information inom komplexa problemområden. Du kan läsa mer om våra nischade webbplatser på vår portalsida.

Om oss

Expandtalk AB är ett media bolag som uteslutande jobbar med digital media och digital marknadsföring. Grundfilosofin är att fokusera på kundernas resultat vilket görs genom att utveckla användarens nätupplevelse  i ett långsiktigt perspektiv och konvertera dessa till leads.

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.