TradeDoubler

0

Tradedoubler är ett svenskt onlinemarknadsföringsföretag och mediabyrå som är aktiva inom prestationsbaserad marknadsföring och affiliate marknadsföring.

Flera stora företag är anslutna till deras affiliatesystem och publicister kan tjäna 2-12% kommision när de säljer produkter och tjänster till företag som är anslutna. Flera större företag är anslutna som GinaTricot, Bokus, Adlibris.

Stöd i Google Tag Manager

Till Tradedoubler finns det en native tagg som Google har stöd i Google Tag Manager (se bild). Det innebär att det går enkelt att få stöd för Tradedoubler.

tradedoubler
Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på att öka försäljningen genom performance marketing och sökmotoroptimering (SEO). Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.