Sökordsanalys ger ökad lönsamhet
Hem » SEO » Ökad lönsamheten i dina digitala kanaler

Ökad lönsamheten i dina digitala kanaler

Digital marketing strategy

Hur bra fungerar din sajt egentligen?

Ta pulsen på din nuvarande sajt


De digitala affärerna får alltmer betydelse och förändras kontinuerligt. Vi jobbar som din digitala affärspartner och kan hjälpa dig med dina medieinvesteringar och hur du kan förbättra din närvaro på Internet och öka din digitala kapacitet. Att skapa kundlojalitet innebär att förklara kundvärdet och maximera effekten av marknadsföringsbudgeten.

Läs mer om:
Sökbeteendeanalys – som är grunden när du ser på beteende till din webbplats och kategoriserar alla sökorden efter sökintentioner.

Hur vi jobbar

Vi driver trafik till webbplatser och webbtjänster via olika kampanjer till exempel:

  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Remarketing (retargeting)
  • Sökannonsering och olika typer av Google annonsering
  • Email marknadsföring och nyhetsbrev
  • Social media och retargeting inom sociala medier
  • Mobilannonsering

Vi jobbar med flerkanals marknadsföring: från att utforma kanal strategier för att välja och genomföra rätt plattform och integrera den med andra system.

Fyll i uppgifterna och kontakta oss ifall du vill veta mer hur du kan tjäna pengar på digital marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO) eller digitala annonsering. Vi analyserar även sajter och kommer med konkreta råd hur de kan förbättras och utreder om det finns några problem med sajten. Vi har mer än 20 års erfarenhet av digital marknadsföring och kan de olika kanalerna och vet hur du kan bygga varumärkeskännedom och kundlojalitet med engagerande kampanjer.

Scroll to Top