Ökad lönsamheten i dina digitala kanaler

0

Hur bra fungerar din sajt egentligen?


Ta pulsen på din nuvarande sajt.
De digitala affärerna får alltmer betydelse och förändras kontinuerligt. Vi jobbar som din digitala affärspartner och kan hjälpa dig med dina medieinvesteringar och hur du kan förbättra din närvaro på Internet och öka din digitala kapacitet. Att skapa kundlojalitet innebär att förklara kundvärdet och maximera effekten av marknadsföringsbudgeten.

Fyll i uppgifterna och kontakta oss ifall du vill veta mer hur du kan tjäna pengar på digital marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO) eller digitala annonsering. Vi analyserar även sajter och kommer med konkreta råd hur de kan förbättras och utreder om det finns några problem med sajten. Vi har mer än 20 års erfarenhet av digital marknadsföring och kan de olika kanalerna och vet hur du kan bygga varumärkeskännedom och kundlojalitet med engagerande kampanjer.

Vi driver trafik till webbplatser och webbtjänster via olika kampanjer till exempel:

  • Sökmotoroptimering (SEO)
  • Remarketing (retargeting)
  • Sökannonsering och olika typer av Google annonsering
  • Email marknadsföring och nyhetsbrev
  • Social media och retargeting inom sociala medier
  • Mobilannonsering

Vi jobbar med flerkanals marknadsföring: från att utforma kanal strategier för att välja och genomföra rätt plattform och integrera den med andra system.

Vi pratar gärna förutsättningslöst om olika idéer och bjuder gärna på en kopp kaffe – eller ännu hellre blir vi bjudna för vi är smålänningar i själen ;-). Helst har vi möten på fik inne i Stockholm som Coffe house by George som finns vid Odenplan (Karlbergsvägen 8), Norrmalmstorg (Hamngatan 33) samt i närheten av T-centralen. I Årsta vår hemort söder om Stockholm träffas vi helst på Årsta konditori.

Telefon: 08-645 56 89
Besöksadress: Sandfjärdsgatan 42
120 56 Årsta, Stockholm
E-post:

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på att öka försäljningen genom performance marketing och sökmotoroptimering (SEO). Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.