Hem » SEO » Digital marketing agency i Stockholm
Testa din sajt

Digital marketing agency i Stockholm

Söker du efter en SEO-specialist? Vi kan hjälpa dig!

Behöver du struktur och ha extra fokus för organisk tillväxt så kan Expandtalk hjälpa dig. Vi har flera års erfarenhet inom Marketing Tech som är gränslandet mellan marknadsföring och teknik där syftet är att skaffa fler kunder och öka företagets lönsamhet

Vill du öka din försäljning?

Våra konsulter hjälper dig!

Vill du expandera din verksamhet? Oavsett om du är en start-up eller äger ett företag i en mogen bransch är en av de viktigaste nycklarna till framgång att effektivt använda digital marknadsföring. för att expandera verksamheten. .

Skaffa fler kunder till showroom

VILL DU SKAFFA FLER KUNDER?

SEO och growthhacking innebär att du förbättrar kundresan och ökar din digitala närvaro och synligheten på Google. Vi jobbar med att du långsiktigt och kostnadseffektivt öka din trafik och få mer besökare till din webbplats och därmed öka din försäljning. Vi stärker upp en webbplats och tillför teknisk kompetens vilket omfattar online strategier och performance marketing som SEO, Adwords, growth hacking, länkstrategier, inbound marketing, konverteringsoptimering, leadsgenerering och analys.

Behöver du en digital strategi?

Modern marknadsföring handlar framförallt om att kommunicera och förbättra användarnas upplevelse och sälja genom de digitala kanalerna. I den digitala strategin behöver man ta ett helhetsgrepp utifrån företagets behov och affärer.

Behöver du hjälp att utveckla din digitala strategi och öka din tillväxt?
I flera projekt samarbetar vi med marknadsavdelningar, utvecklare, reklambyråer och webbyråer.
Få hjälp av en affärsdriven online marknadsförare att utvärdera din strategi. Kontakta oss för att utveckla din digital strategi.

digital strategi

Jobbar ditt företag själva med SEO?

SEO (sökmotoroptimering) är en underskattad metod eftersom kunder oftast använder sökmotorer för att hitta information.Det är inte ovanligt att mer än hälften av alla besökare till en webbplats kommer efter en Google sökning. Det innebär att det inte räcker med att ha en bra första sida – hela sajten behöver fungera och du behöver ha en infrastruktur som fungerar både i plattform och metodik.

Behöver du hjälp att utvärdera ditt företags SEO? Du kan förbättra din ranking och skaffa bättre positioner för din webbplats hos Google. Sökmotoroptimering (SEO) innebär att skapa sökbart innehåll och omfattar olika metoder som säkerställer att din webbplats får en hög placering i olika sökmotorer. Det finns verktyg som innebär att du kan följa nyckelord, konkurrenter och olika data från Google. Bra rapportering och KPI:er innebär att du har bättre träffsäkerhet att nå din målgrupp och kunder.

Genom beprövade processer och strategier ger vi dig riktlinjer hur du ska gå vidare att utveckla din webbplats. Kontakta oss för att utveckla din SEO. 

Fungerar din digitala annonsering?

Okunskap kostar pengar och många marknadsavdelningar trycker ut pengar ned digitala annonsering. Det räcker inte med att ha en digital kampanj den måste vara effektiv också och  kunden måste landa på en bra sida på din webbplats.

Digital annonsering omfattar sökannonsering framförallt i Adwords med display annonsering, video annonsering, mobil annonsering, programmatic och retargeting. I sociala medier har vi annonsering i Facebook, Twitter och Instagram.

Kostar dina digitala annonser för mycket? Vi jämför potentiella marknadsföringskanaler och bestämmer vilken som är billig och bäst för din verksamhet. Vi hjälper till att göra effektivare kampanjer med högre kvalitetsresultat vilket innebär att du som annonsör för rabatt. Kontakta oss för att utveckla din digitala annonsering.

Jobbar du med Content Marketing?

Content marketing stärker ditt varumärke
Inom Business-to-Business (B2B) såväl som konsumentmarknaden är Content marketing en effektiv metod att stärka varumärket. Vi bygger kampanjer och arbetar med innehållsanalyser, redaktionella texter, copy-texter, annonstexter, bloggar och outreach kampanjer. Läs mer om content marketing och våra kreativa kampanjer.

Externa bloggar och affiliate nätverk
Vi samarbetar i affiliate nätverk med över 130 000 svenska externa bloggare och vi har även egna sajter och premiumbloggar inom flera nischer som har mycket trafik och besökare. Vi jobbar även med olika typer av outreach-metoder. Våra seo specialister jobbar bara med ett begränsat antal kunder eftersom arbetet är tidskrävande och vi vill leverera det bästa resultatet.

Konkurrentstrategi

Behöver du en konkurrentstrategi?

Corporate Intelligence handlar om in-depth intelligence och due diligence. Vi  jobar med digitala konkurrensstrategier – ofta inom konkurrensutsatta nischer och komplexa affärer.

Vill du ha hjälp att utreda konkurrenter och ta marknadsandelar? Upptäck hur dina konkurrenter skaffar sina kunder genom att analysera deras trafik. Det går att undersöka samarbeten genom länkar och sökord och digitala due dilligence. Gör en digital konkurrentanalyser och mät data vad du behöver bli bättre på.

Vi hjälper dig göra en content plan kring innehåll i din nish.Kontakta oss för att prata mer om content strategi.

Scroll to Top