RSA

0

RSA är en förkortning inom Google PPC annonsering som står för Responsive Search Ads. Den gör det möjligt att kombinera flera olika annonser med olika rubriker och beskrivningar för att se vad som fungerar bäst. Det verkar som om Google föredrar det här annonsformatet.

Vad är bäst RSA eller ETA?
Ofta har RSA bättre Click Through Rate. Det finns även annonsformatet ETA som står för Expanded Text Ads och många debatter i PPC-världen handlar om vilket annonsformat av dessa som är bäst. Ofta har stora konton ETA annonser som är väl optimerade med sökord de större annonsörerna har också med sina varumärken i sina annonstexter.

Läs mer om RSA vs ETA

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.