Social Network

Kontakta oss kring skmotoroptimering tel. 08-545 56 89

SEO priser – våra tjänster för digital marknadsföring

PRISER SÖKMOTOROPTIMERING (SEO)

Vi jobbar både med fast pris uppdrag och löpande uppdrag.  Inledningsvis utgår vi från de behov ni har och ger er ett fast pris med konkreta uppgifter som vi jobbar med. 


Sökbeteendeanalys

Vi gör en omfattande analys hur konkurrenter marknadsför sig på nätet. Det här är effektivt för dig som bygger en ny sajt eller vill revidera din befintliga sajt. Frågeställningar är vem man vill nå och vad de söker efter. Ofta utgår vi från flera tusen sökord, den befintliga sajten och konkurrenter inom nischen.
Fast pris från 20 000 SEKDigital audit - teknisk SEO och utbildning

Fungerar din webbplats och presterar det den ska?
Att kontrollera och teknisk seo kvalitetssäkra en webbplats och hur den kan förbättras för att bli effektivare med indexering, onsite optimering och länkanalys. I priset ingår att vi gör en workshop där vi gemensamt går igenom sajten och hur den fungerar och lägger upp aktiviteter i projekthanteringssystem. Det här är ett bra sätt att revidera din befintliga sajt och få en praktisk todo-lista hur sajten kan utvecklas för både webbyrån och marknadsavdelningen.
Fast pris från 15 000 SEKWebbutveckling

Sätta upp en ny sajt i WordPress
Från 30 000 SEK ex. moms.
Vi har tillgång till utvecklare och grafisk kompetens dessutom har vi samarbetspartner kring WordPress utveckling, mobila appar, mobil annonsering, video-produktion och fotografering.


Sätta upp en webbshop i WordPress och Woocommerce
Från 50 000 SEK med logistik, betalningslösning mm


Migrera från episerver till WordPress

Från 80 000 SEK. Kan variera beroende på antalet produkttyper.
Digitala strategier

Vi hjälper företag skriva digitala strategier.  Vi utgår från era KPI:er och hur era digitala affärer kan förbättras.
Fast pris från 40 000 SEK ex.moms.Konkurrentanalys

Vi gör en omfattande analys hur konkurrenter marknadsför sig på nätet och hur er bransch ser ut.
Fast pris: 40 000 SEK
LÖPANDE PRISER SEO

Vi har även löpande priser i de fall där det är svårt att ge en exakt prisuppgift.
Timdebitering 1200 SEK/timme exklusive moms.

Sökmotoroptimering som abonnemang

Sökmotoroptimering som månadsabonnemang Månadsabonnemang från 5000 SEK/månad då sköter vi webbplatsen och ser till att sajten indexerar och rankar på ett bra sätt, analys av sajten samt onsite optimering. I priset ingår månadsvis rapportering och att vi agerar bollplank för att sajten ska fungera bättre. I detta fall uppsägningstid 3 månader.Migrera en befintlig sajt till Wordpress

Beror på storlek på sajt men vi har erfarenhet av migreringar och vet vilka fallgropar som finns när man byter plattformar. Många företag tappar mycket trafik i samband med att de byter till Wordpress och det går ofta att återställa. Vi kan även agera bollplank och oberoende konsult gentemot utvecklare. Läs mer om migrering
Pris från 15 000 SEK.Digital annonsering

Adwords annonsering som driver trafik
Vi använder ett fast pris att sätta upp en Adwords konto och därefter debitering av er annonserings spend alternativt till fast pris. Eftersom det ofta handlar om projekt så kan vi även offerera som fastpris - uppdrag för retargeting, adwords produktlistor som separata projekt.

Vi rekommenderar att man börjar med ett litet experimentprojekt där man utvecklar kontot successivt så att man inte kastar pengarna i sjön utan har en högt kvalitetsresultat.

Den vanligaste annonseringen är naturligtvis Adwords men vi har även erfarenhet av annonsering på Facebook, Linkedin, CPM-dealer, Affiliate länkar.


Mätning och statistik

Att mäta en webbplats är nödvändigt för att kunna utveckla den i rätt riktning, landningssidor, bouncerate, konverteringar och mätningar av webbplatsen. Vi använder flera olika analysverktyg beroende på vilka behov som finns och vi går igenom de olika mätningarna och hur du kommer igång med olika digitala KPI:er.Content marketing

Stärk din sajt med läsvärt innehåll
Många sajter har tunt innehåll och vi hjälper redaktörer med relevant och läsvärda texter och landningssidor som har potential att få mycket trafik. Det kan även handla om att förbättra metabeskrivningar och förbättra texter vilket ger mer klick. Löpande debitering beroende på tidsåtgång.

Pris från 8000 SEK.


    

Länkar och länkattribution

Länkar, länkar och åter länkar - vilka länkar har du till din sajt?
Vi gör länkanalyser för att se vilka sajter som är bra, vilka länkar konkurrenterna har, ifall man hamnat i Google filter, skapar metoder för att skapa nya länkar från etablerade bloggare. Ser på starka sidor som har länk men som har försvunnit och återskapar länkkraften. Mer om länkar

Pris länkkampanj 15 000 SEK fast pris.Översättningsuppdrag

Vi har bra kontakter med översättningsbyråer som är specialiserade på SEO och kan ta jobb på engelska, portugisiska, polska, norska, finska, danska och franska.