Ny hemsida med WordPress – vi hjälper dig!

Ny hemsida med wordpress

Dags för en ny och bättre hemsida?

Behöver du en ny hemsida? Att skaffa en ny hemsida tar ofta mycket tid i anspråk och det är lätt att det blir fel.

Företagsledare inser ofta betydelsen av ett designstyrt tänk. Men design är mer än att skapa en produkt eller innehåll som är visuellt tilltalande. Det handlar om att designa upplevelser på nätet som möter och helst överträffar kundernas förväntningar. Ofta behöver man göra justeringar för att tillgodose behoven utifrån vilka interna resurser som finns.

Tips när du bygger en ny webbplats

  1. Se till att ha en enkel och ren design
  2. Använd bra och snygga bilder
  3. Se till att färgskalor, typsnitt och bakgrunder fungerar bra tillsammans
  4.  Se till att sajten har bra CRO och följer kundresor
  5. Uppdatera webbplatsen med bra content
  6. Bygg och strukturera webbplatsen utifrån sökvolymer
  7. Se till att bygga en snabb webbplats som laddas fort
  8. Minimera tekniska SEO-problem
  9. Ha en platt struktur på sajten och använd internlänkar
  10. Om du uppdaterar till en ny webbplats – se till att du pekar om gamla URL:er

Skapa en snabb och effektiv prototyp

Med en prototyp kan du se hur den digitala upplevelsen ser ut och fungerar. Vi hjälper dig med jobbet – allt från grafik, innehåll och sökmotoroptimering. Att synas tydligt i sökmotorer är ofta en del som glöms bort av webbyråer eftersom det är enklare att visa bilder och prata design. Vårt arbetssätt innebär att vi bidrar med såväl innehåll som att kvalitetssäkra din hemsida och grafiken.

Flera kanaler, samma upplevelse

Det är nödvändigt att upprätthålla varumärkeskonsekvens och en konsekvent upplevelse från när en besökare ser något på er hemsida, på sociala medier eller i sin mobila enhet i handen. Allt för att upprätthålla konsekvens i budskap och visuell identitet.

Hur går ett projekt med en ny hemsida till?

Vi jobbar helst i WordPress och vi har lång erfarenhet av plugins och olika teman och vad som fungerar bäst. Det innebär att vi har ett effektivt arbetssätt med en kort startsträcka. Det går att snabbt göra justeringar baserat på er feedback vilket lägger grunden för ett mer personligt innehåll.

Innan ett projekt går vi igenom en projektplan och ser över vad ni behöver hjälp med. Att sätta upp en grundsajt kostar 30 000 kronor exklusive moms och vi tar 1200 kr/timmen för utbildning, grafik, fotografi, sökmotoroptimering och redaktionellt arbete.

Syns du inte på sökmotorer som Google och Bing?

Eftersom många använder WordPress kan vi även gå in och samarbeta och arbeta tillsammans i befintliga WordPress-projekt. Vi hjälper till att kvalitetssäkra andra byråers jobb kring sökmotoroptimering – allt för att du ska synas bättre på Google. Kontakta oss om du vill veta mer om hur du skapar en ny hemsida.

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.