Hem » Blogg om Internetmarknadsföring » Ny hemsida med WordPress – vi hjälper dig!
Ny hemsida med wordpress

Ny hemsida med WordPress – vi hjälper dig!

Dags för en ny och bättre hemsida?

Behöver du en ny hemsida? Att skaffa en ny hemsida tar ofta mycket tid i anspråk och det är lätt att det blir fel.

Företagsledare inser ofta  betydelsen av ett design-styrt tänkande. Men design är mer än att skapa en produkt eller innehåll som är visuellt tilltalande. Det handlar om att designa upplevelser på nätet som möter och helst överträffar kundernas förväntningar. Ofta behöver man göra justeringar för att tillgodose behoven utifrån vilka interna resurser som finns.

Skapa en snabb och effektiv prototyp

Med en prototyp kan du se hur den digitala upplevelsen ser ut och fungerar. Vi hjälper dig med jobbet allt från grafik, innehåll och sökmotoroptimering.  Att synas tydligt i sökmotorer är ofta en del som glöms bort av webbyråer eftersom det är enklare att visa bilder och prata design. Vårt arbetssätt innebär att vi samarbetar med att skriva innehåll, kvalitetssäkra webbplatsen och grafiken.

Flera kanaler, samma upplevelse

Det är nödvändigt att upprätthålla varumärkeskonsekvens och att hålla en konsekvent upplevelse från att en besökare ser något på er hemsida, på sociala medier eller i sin mobila enhet i handen-för att upprätthålla konsekvens i budskap och visuell identitet.

Hur går ett projekt till?

Vi jobbar helst i WordPress och vi har lång erfarenhet av plugins och olika teman och vad som fungerar bäst. Det innebär att vi har ett effektivt arbetssätt med en kort startsträcka. Det går att snabbt göra justeringar baserat på er feedback vilket lägger grunden för ett mer personligt innehåll.

Innan ett projekt går vi igenom en projektplan och ser över vad ni behöver hjälp med. Att sätta upp en grundsajt kostar 30 000 kronor exklusive moms och vi tar 1200 kr/timmen för utbildning, grafik, fotografi, sökmotoroptimering och redaktionellt arbete.

Syns du inte på sökmotorer som Google och Bing?

Eftersom många använder WordPress kan vi även gå in och samarbeta och arbeta tillsammans i befintliga WordPress projekt. Vi hjälper till att kvalitetssäkra andra byråers jobb kring sökmotoroptimering – allt för att du ska synas bättre på Google. Kontakta oss genom formuläret till höger om du vill veta mer.

Scrolla till toppen