Social Network

Kontakta oss kring skmotoroptimering tel. 08-545 56 89

Ny hemsida med WordPress – vi hjälper dig!

 

Dags för en ny hemsida?

Behöver du en ny hemsida? En del tror att samma sekund som en sajt lanseras så får den besökare. Ingenting kan vara mer fel och en stor del av Internet är tyvärr oupptäckt!

Wordpress

Att skaffa en ny hemsida tar ofta mycket intern tid i anspråk och vi kan avlasta dig med teknik och idéer i webbdjungeln.  Vi är specialiserade på Wordpress men vi jobbar även i andra verktyg.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig med sökmotoroptimering vilket innebär att du får bättre synlighet på nätet och att kvalitetssäkra din webbplats om du har en webbplats som inte har några besökare. Utan sökmotoroptimering kan din webbplats inte nå upp till sin potential och det är därför som fler och fler entreprenörer och företag tar hjälp av företag som är specialister inom detta område. Vi ser på hur sajten är kodad och indexerad vilket leder till mer försäljning.

Innehållsplan

Vi hjälper dig att skriva en content plan kring sökord med stora volymer, skriva innehåll, kvalitetssäkra hemsidan och grafiken. Dessutom ser vi till att den redaktionella texten blir sökmotoroptimerad!

Hur projektet går till

Som första delen i ett projekt gör vi en projektplan tillsammans och ser över vad ni behöver hjälp med och vilka ord som är viktiga och har mycket sökvolym som finns i din nisch. För oss är sökmotoroptimering en mycket viktig beståndsdel i en ny webbplats.

Vi kan hjälper dig med jobbet allt från grafik, innehåll och sökmotoroptimering men vi kan även koncentrera oss på sökmotoroptimeringen. När vi jobbar med innehåll sitter vi helst ute hos kunden - då ser vi vilken information som är viktig  och om det finns material som kan återanvändas på nätet. Det brukar vara bäst att jobba på marknadsavdelningen alternativt på kundsupport så man ser vilken sorts information som kunderna frågar kring.

Har du en gammal webbplats som behöver bytas?

Vi har lång erfarenhet av olika content system och kan hjälpa dig att uppgradera din plattform. Ett vanligt problem är att man tappar väldigt stor del av sin ranking vid en migrering. Att plocka in en utomstående som gör en bedömning innebär att ni minimerar era risker. Vi har erfarenhet av webbpubliceringssystem som Drupal, Joomla, EpiServer, Escenic mm och vi vet om svårigheter när man byter plattform. Vi kan migrera din gamla webbplats utan att du tappar någon värdefull trafik. Läs mer om migrering

Syns du inte på sökmotorer som Google och Bing?

Vi hjälper även till att kvalitetssäkra andra byråers jobb kring sökmotoroptimering - allt för att du ska synas bättre på Google. Inte sällan finns det tekniska problem som behöver åtgärdas. Kontakta oss genom formuläret till höger om du vill veta mer så har vi ett förutsättningslöst möte!

SEO Specialister

Helst jobbar vi med Wordpress, som är världens största CMS-system. Vi har lång erfarenhet av wordpress och vet vilka pluginer och teman som fungerar. Det innebär att det är en kort startsträcka och ett system som bygger på öppen källkod dvs inga dyra licenskostnader. Andra CMS system vi har erfarenhet av är episerver, escenic, magento, drupal och joomla