Nu börjar Blogg 100

0

Jahooo då har jag anmält mig till Blogg 100. Jag har varit sugen i några år att vara med och nu är det dags att vässa pennan. Blogg100 är ett event där bloggare skriver ett blogginlägg om dagen och i år är det mer än 200 bloggare som är anmälda. Jag har förberett mig genom att ha ett publiceringsschema så jag vet redan idag vilka ämnen som jag kommer ta upp och har redan drafts på alla 100 blogginläggen.

Det här är det första inlägget och den sista bloggposten publiceras slutligen den 7:e juli.

blogg 100

Eftersom Expandtalks specialité är digital marknadsföring kommer alla blogginlägg vara relaterade till sökmotoroptimering och digital marknadsföring. Jag har börjat genom att plocka fram sökord som har stora sökvolymer.

Content plan för blogg 100

Därefter  har jag skrivit upp alla bloggämnen jag vill skriva om och sorterat dem i olika kategorier som sökmotoroptimering, strategi, media, konverteringsoptimering och webbanalys och för att göra det enkelt har jag ett excel-ark med alla bloggartiklarna.

bloggkalender
Bild: kalender med olika inlägg

Slutligen har jag lagt upp blogginläggen i Worpress för automatisk publicering. Jag hittade en editorial calender som gör jobbet enklare att publicera artiklar dagligen.

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.