Möt vårt team med digitala specialister inom SEO

Vi är en SEO-byrå i Stockholm och Göteborg med över 30 års erfarenhet av digital marknadsföring och sökmotoroptimering. Tillsammans stärker vi er digitala närvaro.

Vi är ExpandTalk

ExpandTalk består av Daniel Larsson, Jonathan Björkman, Elise Roux och Linus Lindström – det är vi som står för kärnkompetensen och leder ditt företags digitala utveckling framåt. I vårt nätverk har vi dessutom handplockade specialister i form av frilansande utvecklare, datanalytiker, grafiska designers, skribenter med flera.

Vi startade ExpandTalk för att kunna jobba på det sättet som vi trivs med och är bäst på – nära kunden med en tät dialog. Vi är inte rädda för att ta oss an uppdrag inom en ny bransch eller som innebär en annorlunda utmaning.

Jonathan Bjrökman

Jonathan Björkman

Jonathan är ExpandTalks expert på digital PR och digitala strategier. Han har sin bakgrund inom kommunikation och marknadsföring, med examen från Istituto Marangoni.

Jonathan är specialiserad på varumärkestillväxt och digitalisering av företag, och har tidigare arbetat på bland annat Verve Search i London.

Han har en sammetslen röst (sjunger i band).

Kontakt: jonathan@expandtalk.se

Elise Roux

Elise Roux

Elise är en av våra skickliga digitala PR-konsulter som kommer med kreativa idéer till bordet och skapar träffsäkra kampanjer för våra klienter. Med en stark förståelse för det digitala landskapet, skapar hon engagerande innehåll som plockas upp av respekterade branschrelevanta publikationer och driver positiv mediebevakning.

Elise har en framgångsrik bakgrund inom reklam- och marknadsföring, med expertis inom sociala medier och som copywriter, vilket ger henne en stark förmåga att tänka både strategiskt och kreativt för att nå våra klienters mål.

Hon har betygsatt 1 016 filmer på imdb.

Kontakt: elise.roux@expandtalk.se

Linus Lindström

Linus Lindström

Linus är vår content manager och därtill självutnämnd språkpolis på ExpandTalk. Han har läst programmet Professionellt skrivande i tre år på Högskolan i Gävle, och tog sin filosofie kandidatexamen i svenska språket 2016.

Genom att skapa relevant innehåll som får hög synlighet lyckas han driva trafik åt våra klienter. I egenskap av teamets framstående och utbildade skribent sätter han guldkant på (tillvaron) texterna som informerar och engagerar avsedd målgrupp.

Han är även väldigt duktig på schack.

Kontakt: 
linus.lindstrom@expandtalk.se

Daniel larsson

Daniel Larsson

Daniel är SEO-guru och specialiserad på performance marketing. Han har civilekonomexamen inom marknadsföring och har hjälpt bolag att driva affärer digitalt sedan 90-talet, bland annat som digital strateg för några av världens största varumärken. Men också för start-ups där det ofta är hög konkurrens inom SEO och Google Ads.

Daniel har suttit med i juryerna för SEMrush Nordic Search Awards och European Search Award – tävlingar som belönar de bästa byråerna inom PPC, SEO och digital marknadsföring.

Han har svart bälte i judo och umgås ofta med sin hund Fia.

Kontakt: daniel.larsson@expandtalk.se

      

    [wpforms id=”14725″]