Möt vårt team med digitala specialister inom SEO

Vi är en SEO-byrå i Stockholm och Göteborg med över 30 års erfarenhet av digital marknadsföring och sökmotoroptimering. Tillsammans stärker vi er digitala närvaro.

Vi är ExpandTalk

Vi startade ExpandTalk för att vi ville hitta ett sätt att jobba med det vi trivs bäst med och är bäst på – på vårt sätt. Nära kunden, med en tät dialog. Vi tar gärna uppdrag som vi kan lära oss något nytt av – som en ny bransch eller en ny och annorlunda utmaning.

ExpandTalk består av Daniel Larsson, Jonathan Björkman, Elise Roux och Linus Lindström. Väljer du att jobba med oss så är det vi som leder arbetet med ditt företags digitala utveckling. I vårt nätverk har vi ett stort antal erfarna frilansande utvecklare, datanalytiker, grafiska designers och skribenter som vi tar hjälp av om uppdraget kräver det. Men det är vi som är ansvariga. Det är vi som står för kärnkompetensen och oss du har löpande kontakt med.

Jonathan Björkman

Jonathan är ExpandTalks expert på digital PR och digitala strategier. Han har sin bakgrund inom kommunikation och marknadsföring, med examen från Istituto Marangoni.

Jonathan är specialiserad på varumärkestillväxt och digitalisering av företag och har tidigare arbetat på bland annat Verve Search i London.

Han har en sammetslen röst (sjunger i band).

Kontakt: jonathan@expandtalk.se

Elise Roux

Elise är en av våra skickliga digitala PR-konsulter som kommer med kreativa idéer till bordet och skapar träffsäkra kampanjer för våra klienter. Med en stark förståelse för det digitala landskapet, skapar hon engagerande innehåll som plockas upp av respekterade branschrelevanta publikationer och driver positiv mediebevakning.

Elise har en framgångsrik bakgrund inom reklam- och marknadsföring, med expertis inom sociala medier och som copywriter, vilket ger henne en stark förmåga att tänka både strategiskt och kreativt för att nå våra klienters mål.

Betygsatt 1 016 filmer på imdb.

Kontakt: elise.roux@expandtalk.se

Linus Lindström

Linus har en bevisad meritlista av framgång. Genom att skapa relevant innehåll och förbättrad synlighet lyckas han driva trafik åt våra klienter. Som teamets framstående och utbildade skribent sätter han guldkant på (tillvaron) kommunikationen som engagerar och informerar målgruppen.

Han är även väldigt duktig på schack.

Kontakt: 
linus.lindstrom@expandtalk.se

Daniel Larsson

Daniel är specialiserad på teknisk SEO och marknadskommunikation. Han har civilekonomexamen inom marknadsföring och har hjälpt bolag att driva affärer digitalt sedan 90-talet, bland annat som digital strateg för några av världens största varumärken.

Daniel har suttit med i juryerna för SEMrush Nordic Search Awards och European Search Award, tävlingar som belönar de bästa byråerna inom PPC, SEO digital marknadsföring.

Han har svart bälte i judo.

Kontakt: daniel.larsson@expandtalk.se

Scroll to Top
Scroll to Top