LeadGenius – AI-lösning som skapar leads inom B2B

Två affärsmän - LeadGenius

Företaget LeadGenius är en startup som använder AI för att skapa personlig leads-information inom B2B.

LeadGenius använder en egenutvecklad teknik, som består av AI och machine learning-baserade tekniker, för att leverera anpassad leadgenerering.

Programmet gör det möjligt för B2B-försäljnings- och marknadsföringsorganisationer att få kontakt med sina prospekt via unika och personliga datalösningar. Det använder sig av en kombination av maskininlärning och mänsklig intelligens för att leverera högkvalitativ data och öka träffsäkerheten i sina kampanjer.

Med hjälp av AI-tekniken kan LeadGenius identifiera potentiella kunder och samla in relevant information om dem. Sådan information är bland annat vilken bransch de tillhör och kontaktuppgifter till kunderna i fråga. På så sätt kan företag spara tid och pengar genom att eliminera behovet av manuellt arbete för att hitta potentiella kunder.

LeadGenius AI-teknik medför att det blir lättare för företag att filtrera sina leads baserat på olika kriterier, såsom företagsstorlek och bransch. Det gör det enklare för dem att fokusera på de leads som är mest relevanta för deras verksamhet.

Förklaring av leads: Leads är potentiella kunder. Det är vanligtvis personer eller företag som är intresserade av en verksamhet och söker kontakt på eget initiativ. Läs mer om hur du kan få din webbplats att generera leads.

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.