Home Depot ger dig en kanal som kan öka din försäljning i USA

home depot logotyp

Vad är Home Depot?

Home Depot är en stor amerikansk detaljhandel som har ett utbud av produkter kring verktyg och inredning för kök och badrum. De rankas som världens största inom sin nisch med en omsättning på nästan 94,6 miljarder dollar. Läs mer om företagets ekonomi.

Vi har sett att våra kunder inom heminredning  fått stor framgång på både Home Depot och Lowe’s. Det genomsnittliga ordervärdet tenderar att vara mycket högre än någon annan kanal vi arbetar med, med tanke på produkternas natur. En av våra kunder nådde försäljningsmärket på 1 miljon dollar på bara 19 månader. Plattformen kräver en applikation och har ett komplext onboarding-system samt navigering som involverar flera olika portaler, var och en fokuserad på ett specifikt syfte. Detta kan vara överväldigande för säljare att gå igenom, men som vi har sett med våra kunders framgång finns det många möjligheter för dem i kategorin verktyg och  hemförbättring.

Optimering för Home Depots sökmotor

En av de viktigaste sakerna du kan göra för att öka synligheten av dina produkter på Home Depot är att optimera dem för sökmotorn. Detta innebär att skapa relevanta och specifika produktbeskrivningar och använda relevanta sökord och fraser som matchar sökningarna av potentiella kunder.

Genom att skapa en unik och professionell butik på Home Depot kan du differentiera dig från konkurrenterna och öka chanserna att kunderna väljer dina produkter. Se till att ha en väl designad butik med bra bilder och detaljerade produktbeskrivningar.

Använda Home Depot annonsering för att öka försäljningen

Home Depot erbjuder annonseringsmöjligheter för att öka exponeringen av dina produkter och öka försäljningen. Genom att använda annonseringsverktygen på Home Depot kan du nå en bredare publik och öka din synlighet på plattformen.

Tjänster som vi tillhandahåller relaterat till detta

  • Kontoinställning och effektivare onboarding med våra nyckelpartners på Home Depot
  • Optimera dina produktbeskrivningar för att öka synligheten på Home Depot
  • Optimering av kataloguppladdning och listning
  • Förbättrat innehåll för att öka konverteringsgrad
  • PRO-segment onboarding (utökad portal för B2B) med potential för större bulkorder från 100-tals enheter
  • Konfigurering och hantering av annonsering
  • Bygg ett starkt varumärke och behåll ditt varumärkes rykte på Home Depot, inklusive granskningsstrategi och KPI:er med scorecard
  • Utbildning och standardisering för att uppfylla kanalerna
  • Hantering av konto tillväxt
  • Löpande support och underhåll

 

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.