Google komponenter som finns i Adobe Launch

0

I Adobe Launch finns följande Google komponenter som du kan använda.

Google Global Site Tag (gtag)
Från Acronym ⋅
Skicka data till Google Analytics, Google Ads och Google Marketing plattform genom Google Global site tag eller gtag.js. Flera konton kan användas per produkt.

Google gtag
Adobe ⋅
Laddar Google’s gtag.js i din site för att skicka event data till Google Analytics, Google Ads och Google Marketing Platform. Den här extension lägger till gtag kod till din webbplats. code to your site. Du behöver andra Google extensions för att lägga till events och actions.

Google Universal Analytics
Adobe Systems ⋅
v1.1.0
Google Unversal Analytics gör det möjligt att mäta din annnons ROI så väl som Flash, video, sociala nätverk och applikationer.

Google Ads
Adobe ⋅
v1.0.2
Trackar konverteringar från användare som klickar på Google Ads. Du behöver också gtag.js extension och lägga till den i ditt bibliotek eftersom Google använder den.

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på att öka försäljningen genom performance marketing och sökmotoroptimering (SEO). Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.