Google Data Studio 360

0

Google Data Studio 360 är Googles rapportsystem som hjälper dig skapa snygga och informativa rapporter och dashboards som är enkla att läsa och helt anpassningsbara. Du kan koppla samman Google 360 med Google Analytics med all funktionalitet. Desutom kan du plocka fram ett Google Sheet i rapporten och det finns även databaskopplingar.

Google Data Studio 360 är en del av Google Analytics 360 och det är där du skapar själva rapporterna. Gränssnittet är extremt enkelt att börja använda sig av. Google Analytics 360 har mer data än orginal versionen och ett renare gränssnitt. Har du inte kommit igång ännu så är det dags att testa!

Läs mer hur du börjar använda Google Data Studio 360
G
oogles officiella sida om Google Data Studio 360

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på att öka försäljningen genom performance marketing och sökmotoroptimering (SEO). Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.