Social Network

Kontakta oss kring skmotoroptimering tel. 08-545 56 89

SEO för flera språk

SEO för flera språk är ofta relativt svårt eftersom det är specifika krav för att synas högt i sökmotorer (exempelvis permalänkstrukturer, metadata mm). En del väljer att använda specifika CMS system för varje språk men det finns även andra lösningar. För WordPress sajter rekommenderar vi att man sätter upp olika sajter på olika domäner. .se för Sverige, .dk för Danmark och .com internationellt osv.

Sökmotoroptimering metoder Den bästa SEO-metoden för översättningar
Att bygga webbplatser för flera språk är tidskrävande ifall du ska göra allt arbete manuellt. Vi kan tex få ner en webbplats innehåll i excel vilket innebär att man kan parallellt skicka till flera olika översättningsbyråer. Vår metod fungerar på de flesta CMS-system och vi kan göra detta i realtid så du slipper sitta och klipp och klistra mellan flera hundra dokument vilket ökar sannolikheten att det blir fel med metadata, url-struktur och texter.

Sökmotoroptimering metoder Översättningar i WordPress
Vi har samarbeten med översättningsbyråer och specialister vilket innebär att vi kan erbjuda bra lösningar till prisvärda priser på engelska, polska, franska, finska, norska, portugisiska mm. Kontakta oss gärna innan du börjar en ny process att översätta din webbplats. Själva språkfilerna i professionella WordPress teman ändrar man ofta med .PO filer vilket vi också erfarenhet att jobba med.