Social Network

Kontakta oss kring skmotoroptimering tel. 08-545 56 89

Hur jobbar ni med seo?

how_it_works_3Syftet med sökmotorsoptimering (seo) är att hamna högt i det organiska söket på Google och andra sökmotorer. Alla våra uppdrag är unika och beror på de förutsättningar som finns. Om det är ett starkt varumärke är förutsättningarna annorlunda än ifall det är en helt ny sajt som ska lanseras.

Alla uppdrag börjar vi med att kontrollera den sajten som man har byggt och hur sidorna bör optimeras utifrån vilka syften man har med sajten. Från ett tekniskt perspektiv handlar det om att kvalitetssäkra webbplatsen och att kontrollera metadata, html och olika felkoder. Inte sällan blir diskussionerna affärsmässiga och hur man kan få högre lönsamhet.

SEO-projekt

I nästa steg jobbar vi med indexeringar och att se till att det finns hälsosamma länkar till webbplatsen. Vi är transparenta hur vi jobbar med sajter och vill gärna ha olika typer av mätningar under resans gång i webbanalysverktyg som Google Analytics. Vi kan även hjälpa er med Google Adwords annonsering.

När vi gått igenom en sajt jobbar vi också med att skapa landningssidor och innehåll. Att ha relevanta och intressanta landningssidor är något som är nödvändigt för att komma högt upp i sökmotorer men också för att se till att din Adwords annonsering blir effektivare.

När man fått upp sajten går det att se på olika mätvärden i Google Search Console, Google Analytics och diverse sökmotorprogram så att man kan fortsätta att optimera sajten.