Facebook

Vänner som delar social medai

 

Facebook är en dominant inom socialmedia och en kanal som man behöver se för sig själv. Företaget har inte bara den sociala sajten utan satsar på områden som Facebook Portal TV, Messenger, Marketplace, sin kryptovaluta Libra, Business Manager och Facebook Ad Library.

Annonsering på Facebook

Tidigare gick det att få organisk spridning via Facebook men de har blivit alltmer restriktiva i sina algoritmer att visa gratis innehåll. Det innebär att du behöver optimera texten som du lägger på Facebook och även annonsera och använda olika typer av growth-hack för att nå ut i mediet.

Bloggposter som har mer än 1500 ord får 22% mer likes på Facebook. Bilderna står för mycket stor del av hur effektiv Facebook annonseringen blir.

Facebook och statistik

I Facebook har du analysverktygen Facebook Analytics och Facebook Audience Insights.

Sociala medier strategier – Tips

Tips om sociala medier Sociala medier är ingenting som påverkar din SEO men det är en unik digital kanal där du kan dela information och idéer. Vi har jobbat med socialmedia marknadsföring i de flesta plattformar under många år som Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest och Foursquare och vi kan hjälpa dig med att implementera en … Läs mer

sociala medier

Guide för Facebook annonsering

Vad är Facebook? Facebook är världens största sociala nätverk. Facebook är ett populärt socialt nätverk och webbplats som tillåter registrerade användare att skapa profiler, ladda upp bilder och video, längre produktbeskrivningar, skicka meddelanden och hålla kontakten med vänner, familj och arbetskollegor. Över en miljard användare loggar in på Facebook dagligen och den genomsnittliga användaren spenderar … Läs mer

social media och facebook annonsering
Scrolla till toppen