Exceed – robotiserar försäljningen

Working with digital tablet - Exceed

Genom att använda teknologi som artificiell intelligens och automatiserade system kan Exceed.ai och liknande robotprogram sköta hanteringen av vissa försäljningsuppgifter. Detta kan inkludera uppgifter som att samla in och analysera data om kunder, hantera order och fakturering samt automatisera vissa delar av kundsupporten.

Forbes har tidigare skrivit en artikel om artificiell intelligens kopplat till försäljning.

Vad är Exceed.ai?

Exceed är en typ av försäljningsassistent i form av en AI-driven plattform. Genom att automatiskt kommunicera med leads blir det lättare för försäljnings- och marknadsföringsteam att skala upp sin verksamhet. AI-verktyget kan automatiskt säkerställa att alla leads följs upp, kvalificeras och vårdas – vilket leder till bokade möten med kunder redo att sälja till. Exceed följer upp varje lead och kvalificerar dem snabbt genom tvåvägs, automatiserade konversationer med prospekt och använder ett naturligt språk genom chatt och e-post. Verktyget automatiserar repetitiva uppgifter, så att säljarna i stället kan fokusera på direkt kundkontakt och intäktsgenererande aktiviteter. Varför ägna tid åt att analysera data om kunder när det finns ett verktyg som kan göra det åt dem?

Sammanfattningsvis är Exceed.ai en kraftfull försäljningsassistent som kan hjälpa företag att få högre konverteringsgrad och ökad försäljning. Det är ett användbart AI-verktyg för företag som vill effektivisera sin försäljningsprocess och ta sin försäljning till nästa nivå.

Om författaren

Website | + posts

Daniel Larsson började jobba professionellt med webben 1994. Han är utbildad civilekonom inom marknadsföring och har jobbat +20 år som senior SEO-specialist. Daniel har arbetat inhouse som webbansvarig och marknadsansvarig. Han har på byråsidan varit konsult för flera av Sveriges största varumärken och suttit med i juryn för Nordic Search Awards och European Search Awards.