Empire Avenue och social media marknadsföring

 

Empire avenue – ett community som kopplar samman sociala nätnerdar

Empire Avenue beskrivs ibland som raketbränslet för sociala medier eller marknadsplatsen för alla nördar. På sajten går det att köpa och sälja, eller rättare sagt investera i människors digitala enheter och din avkastning får du baserat på poäng  baserat på hur aktiv du är i sociala medier som Twitter, Facebook och Linkedin. Sajten har en egen valuta Eaves som går att köpa men valutan går däremot inte att sälja.

Själv började jag att testa lite olika strategier på de olika kontona exempelvis att bara köpa svenska profiler, att köpa nyregistrerade, att köpa med högt ROI (return of Investment), att köpa högt värderade aktier och att köpa personer som var aktiva och inloggade. Att bara koncentrera sig till svenska aktier var ingen framgång och en av de bästa strategierna är att köpa nya som ökar mest i värde och sälja de som inte investerar i dig eller som har sjunkande värde.

Ett tag hade jag strategin att köpa nyanlända och sälja dem direkt när de sjunker i värde om de inte investerar i mig. Det är ett arbetssamt sätt att tjäna eaves men eftersom nyanlända har bättre utveckling så fungerar det rätt bra. De som investerar i mig behåller jag vanligtvis och jag försöker premiera lojalitet. De som investerar direkt i min aktie försöker jag alltid att motköpa. När du börjar kan du bara köpa 200 aktier av en viss person men du kan investera så du får investera mer i olika människor.

De som säljer säljer jag också och det finns en del andra bra verktyg som http://empireave.net/ för att hålla koll om det är någon som sålt.

 

Hur är det egentligen med jämdstäldheten på nätet?

En annan lite mer kontroversiell test är att investera i kvinnor som har attraktiva bilder och som är nyanlända till Empire Avenue. Profiler på kvinnor stiger helt enkelt fortare i början och i synnerhet de som är attraktiva eller visar unika avatarer.

Investera i Expandtalk

Själv har jag 2 profiler som du kan nå och köpa här här:

http://www.empireavenue.com/larssondan – min privata profil
http://www.empireavenue.com/expandtalk   -företagsprofil

Det finns även en hel del verktyg och program för Emire Avenue:

Själv har jag testat http://empireave.net som är en sajt kring Empire avenue

Scrolla till toppen