InnovationSEO Bloggen

Digital transformation inom marketing

Ser ditt företag innovation som en konkurrensfördel?

Ta del av de senaste digitala trenderna som globala varumärken implementerar

Den digitala transformation börjar med en strategi som sätter affären i centrum och överlever ny disruptiv teknik. Ofta handlar det om att använda digital teknik och digitala affärsstrategier för att kunna anpassa sig till en snabb och föränderlig marknad. Digital transformation handlar ofta om att bli effektivare och ge en bättre service till sina kunder.

Innovation kräver strukturerad brainstorming och extremt snabb prototyping

Genom ny teknik (webb, mobil, big data, appar, artificiell intelligens, robotic och digital annonsering) skapar den digitala världen både utmaningar och möjligheter. Företag behöver vara beredda att hitta lösningar och kunskap både inom företaget och från andra aktörer.

”If you want to win once, focus on the outcome. If you want to win often, focus on the process.”

Med vår erfarenhet kring digitala innovationer har Expandtalk valt att utnyttja den digitala teknikens potential för att successivt förändra sin värdekedja. Detta val bygger på grundprincipen att kunden är den drivande kraften bakom i stort sett alla våra processer.

Vi kan hjälpa er i er digitala resa med

Vi kan hjälpa ditt företag med expertkunskap kring marketing

Gunilla Robertsson
Gunilla har bakgrund som dataanalytiker och SEO specialist och jobbar som GHL i sin roll som growth hacker på Expandtalk.

You may also like

More in:Innovation

Comments are closed.