Digital tranformering

0

Vad innebär digital transformering?

Digitala verktyg, metoder och processer skapar en ny infrastruktur som företag kan arbeta med. Digitaliseringen förbinder företag med kunder, interna affärsenheter med varandra, och anställda ges nya möjligheter att uppfylla sina karriärmål.

Den digitala tranformationen berör många områden i verksamheten. Digitala distributionsnät används för att förbättra effektiviteten och skapa värde för varje företag. Vi kan se hur företag får nytta av den digitala omvandlingen på flera sätt. Digitaliseringen och e-handeln skapar fler affärer och tar marknadsandelar, ökar kunnyttan och kundengagemang. I kunddialogen och  kundresan ökar engagemanget genom webblösningar och mobillösningar vilket ger ökade intäkter och kundströmmar.

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.