Digital marknadsföring i Stockholm

0

Internet är ett stort nätverk där du kan hitta mängder av företag som erbjuder olika tjänster. På Internet kan du hitta allt du behöver. Men var börjar du om du vill förbättra din digitala marknadsföring och utveckla en digital marknadsföringsstrategi?

Betydelsen av digital marknadsföring

Många företag börjar inse hur viktiga digitala och mobila kanaler är för att skaffa och behålla kunder. Både företag och människor som tillhandahåller tjänster och produkter använder Internet för sin marknadsföring och göra affärer.

Men långt ifrån alla företag har en plan för att växa och engagera sin målgrupp. Samtidigt finns det många bra digitala marknadsföringstekniker från att förbättra sökningar till sociala media kampanjer och e-postmarknadsföring som kan förbättra den digitala upplevelsen av ditt företag.

Digital marknadsföring omfattar utöver webbplatser och social media även mobiltelefoner, SMS, MMS, snabbmeddelanden, e-post, banner reklam, referal annonsering och digitala skyltar.

Vad är skillnaden mellan digital försäljning och social försäljning

Digital försäljning och social försäljning är två liknande processer som använder digitala kanaler för att identifiera nya leads och nya affärsmöjligheter på nätet och omvandla dessa till kunder. Det handlar inte om att publicera säljargument på olika plattformar, utan att generera och vårda leads och använda relevant innehåll över hela köpcykeln. Mer än 61% av alla organisationer som har engagerat sig i social försäljning rapporter en positiv inverkan på intäkterna.

Digital marknadsföring omfattar områden som

Eftersom Internet används för olika ändamål, har branschen inom digital markandsföring vuxit kraftigt och många digital byråer uppstår och erbjuder olika typer av tjänster. Läs mer om olika metoder inom digital marknadsföring:

Digital marknadsföring i Stockholm

Expandtalk är en byrå som är specialiserad inom digital marknadsföring. Om du vill veta mer så kontakta oss gärna!

Share.

About Author

Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity.Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap