Social Network

Kontakta oss kring skmotoroptimering tel. 08-545 56 89

Digital marknadsföring i Stockholm

Behöver du hjälp med digital marknadsföring och SEO strategi

Utvecklingen inom digital marknadsföring som omfattar Internet och mobil marknadsföring har utvecklats exponentiellt inom olika områden. En digital marknadsföringsstrategi omfattar organisk SEO, lokal sökningar, betalda annonser, content, sociala medier, e-post och leads generering för att skaffa fler potentiella kunder. SEO innebär att du ska vara framtidssäker och klara dig när Google utvecklar och förändrar sin sökalgoritm.

Sökmarknadsföring

Sökmarknadsföring innebär att man vill få webbplatsen att synas i sökmotorer på det naturliga sökresultatet men även det betalda sökresultatet där Google Adwords är den mest kända. Men allt fler upptäcker annonsering i sociala medier som Facebook, Twitter, Instagram och affiliate marknadsföring.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering eller SEO är en förkortning som står för search engine optimization och merparten av besökarna till en webbplats utgör ofta av det organiska besökarna som har hittat dit genom en sökmotor. I vissa fall är det upp mot 85% av besökarna om de inte har tryckt in företagsnamnet direkt i webbläsaren eller hittad dit genom en annons. För att komma högt hos Google behövs det bra innehåll när någon söker på ett visst sökord eller har sökfrågor. Att kontinuerligt skapa innehåll är en metod att få besökare till din webbplats. Vi har jobbat med digital marknadsföring under flera år förstår betydelsen av att synas på nätet och vi vet vad ord som CPC, CRO, Trustflow, kvalitetsresultat och longtail kan innebära för ditt företag.

Oberoende granskning av din SEO

Anlita oss för att bygga din webbplats eller att göra en oberoende granskning av din webbplats. Vi är en webbyrå som är specialister på digital marknadsföring och annonsering. Du spar tid och får en granskning från en oberoende konsult dessutom hjälper vi dig med en seo-optimerad webbplats.

SUPPORT

 Behöver du mer förståelse än din webbyrå klarar av? Vi kan hjälpa dig med support kring din webbplats och sökmotoroptimering och vi arbetar även med social media.

FAST PRIS ELLER LÖPANDE

Vi arbetar både med fastpris uppdrag och på löpande uppdrag. Kontakta oss så hittar vi en flexibel lösning för dig.

VI FINNS SÖDER OM SÖDER

Vi är en seo-byrå som finns i Stockholm i det gemytliga området som brukar kallas "söder om söder". Vi har större delen av vår kundbas i de centrala delarna av Stockholm i Årsta, Liljeholmen, Midsommarkransen, Västertorp, Aspudden, Hägersten och Västberga. Flera av våra kunder är webbyråer.

 

TJÄNSTER VI ERBJUDER

 

SÖKMOTOROPTIMERING


DIGITAL ANNONSERING

KVALITETSSÄKRING WEBB

Dokumentation

Nästan alla våra projekt börjar med en förstudie där vi ser vad som behöver göras och uppskattningen av projektet

Projektmetodik

Vi jobbar ofta hands on där vi tillsammans definierar de olika projekten med kunden.

Nöjda kunder

För oss är det nödvändigt med nöjda kunder och transparens i vårt arbete.


Flera års erfarenhet av digital marknadsföring

Vi har jobbat många år med digital marknadsföring.  Det sägs att man ska ha jobbat 10 000 timmar med något för att bli bra på det och vi har gjort våra 10 000 timmar!