Digital Analys


Vår Digital Analys-tjänst är utformad för att hjälpa dig öka konverteringar på din webbplats och maximera data och resultatet från din digitala närvaro. Vi kombinerar strategi, analys och optimeringstekniker för att skapa en användarcentrerad upplevelse som stimulerar besökare till handling.

Det innebär att du får insikter som kan förstärka din webbplats och ta digitala marknadsandelar från dina konkurrenter.

Här är vad vår Digital Analys-tjänst ger ditt företag:

 • Analys av användarbeteende och kundresor:
  Vi utför noggranna analyser av dina besökares beteende på din webbplats. Genom att förstå hur de interagerar med dina sidor, navigerar och agerar kan vi identifiera hinder och flaskhalsar som hindrar konverteringar. Denna insikt hjälper oss att skapa optimeringsstrategier som eliminerar friktion och ökar konverteringsfrekvensen.
 • A/B-testning:
  Vi genomför A/B-tester och för att jämföra olika varianter av din webbplats. Genom att testa olika element och layouter kan vi identifiera vilka förändringar som ger bäst resultat och förbättrar användarupplevelsen och ökar konverteringarna. Detta inkluderar testning av rubriker, CTA-knappar, formulär och andra viktiga element som påverkar besökarens beslut.
 • Optimering av konverteringsflöden:
  Vi går noggrant igenom och förbättrar konverteringsprocessen på din webbplats med precision. Vår huvuduppgift är att reducera överflödiga steg, drastiskt minska tänkbara hinder och höja användarvänligheten till dess högsta nivå. Allt detta för att skapa en smidig och enkel konverteringsprocess, vilket i slutändan kommer att bidra till ditt företags framgång.
 • Kontinuerlig optimering och uppföljning:
  Vi erbjuder kontinuerlig optimering och uppföljning av dina konverteringar. Genom att övervaka och analysera resultat kan vi ständigt förbättra och optimera din webbplats för att maximera konverteringar och avkastning på investeringen.
 • Anpassa visualiseringar efter dina behov:
  Vi skapar skräddarsydda visualiseringar som passar dina specifika behov och mål. Oavsett om du vill visa försäljningsdata, webbplatsstatistik, marknadsföringsinsikter eller annan typ av information, kan vi skapa anpassade visualiseringar som hjälper dig att förstå vad som händer på din webbplats.Användarvänliga visualiseringar innebär att det blir enklare att kommunicera data och resultat inom organisationen och till din ledningsgrupp.

Analytics

Kom igång med analys i Google Analytics 4
20 000 kr Pris från
 •  
Populärt

Hur går det till?

 • Vi skapar en omfattande mätplan med tydliga mål och KPI:er som hjälper dig att mäta och analysera framstegen på ett effektivt sätt. 
 • Genom att granska konfigurationen av verktyget och genomföra en noggrann hälsokontroll kan vi säkerställa datakvaliteten. På så sätt kan du vara trygg med att all insamlad data är tillförlitlig och av högsta kvalitet.
 • Vi hjälper dig att implementera skript från grunden eller göra utökningar utifrån de överenskomna målen och KPI:erna. På det sättet kan du anpassa verktyget efter dina specifika behov och maximera dess potential.
 • Vi har erfarenhet av att integrera verktyget med andra system och API:er, vilket möjliggör en smidig informationsöverföring och en sammanhängande datahantering. Därtill erbjuder vi utbildning inom verktyget och relaterade verktyg för att säkerställa att du har den kunskap och kompetens som behövs för att använda det på bästa sätt.

Du kommer att få insikter och tips från våra experter för att optimera din användning. Vi analyserar den insamlade datan med hjälp av Google Analytics för att ge dig djupgående förståelse för din webbplats eller applikationsprestanda. . Genom att analysera data kan företaget identifiera möjligheter till förbättring och fatta strategiska beslut. Låt oss ta hand om dina behov inom dessa områden och se till att du får bästa möjliga resultat från dina verktyg.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och öka din digitala närvaro.

Business analytic with tablet pc and laptop computer - Google Analtycs 4

Guide: Vad är Google Analytics 4?

Google Analytics Universal kommer stängas ner och företag kommer behöva byta eller uppgradera till Google Analytics 4 (GA4). Läs mer om Googles nya, utvecklade verktyg för digital analys.

CTR

Verktyg för webbanalys

Det finns många olika verktyg för webbanalys som kan användas för att samla in och analysera data om besökare på en webbplats. De går att

Google Analytics förbud i flera EU länder

Italien är det tredje landet som officiellt förbjuder Google Analytics. Nyheten kom efter att en undersökning av Garante (the Italian Data Protection Authority) kom fram till att Google Analytics stred mot GDPR och dataskyddsförordningen.