Contentbyråer

Contentbyråer

Contentbyråer kallades tidigare skrivbyråer och hade fokus på att skriva artiklar. Idag jobbar vi gudskelov digitalt istället för att plånka på en gammal skrivmaskin och metoderna har utvecklats och blivit betydligt effektivare.

Contentbyråer – vi hjälper dig skapa bättre marknadsföring
Alltfler B2B-företag upptäcker fördelarna med content marketing som en drivande metod att nå ut och kommunicera med sina kunder istället för traditionell marknadsföring. Vid en undersökning av  B2B företag uppgav 70% att de använder content marketing och det finns få lika effektiva metoder att nå sin målgrupp på. Men ambitionsnivån har höjts – det räcker inte med att plikttroget skriva ett blogginlägg varje vecka utan kunderna efterfrågar mer kvalitativa dokument som hjälper dem i deras köpprocess eller informationssamling.

Vi skriver kvalitativa dokument som är rensade från marketing bullshit
Vi är en contentbyrå som vägrar att producera marketing-fluff och menlösa varumärkeskampanjer om det inte finns något egentligt syfte. Vi skapar redaktionellt innehåll och är övertygade att kunder vill ha relevant och läsvärt innehåll – som har möjlighet att få hög synlighet och viral spridning. Vi hjälper dig inte bara att producera användbart material utan utmanar dig och kan producera kvalitativa white papers och format som video, slideshares, webinars och infografik.

Läs mer om hur vi jobbar med content marketing och våra tips hur du skriver en bättre content strategi!

Vårt bloggnätverk

Utöver traditionell konsulting arbetar vi kontinuerligt med vårt egna bloggnätverk som vi byggt under flera års tid där vi skapar läsvärda sajter och mervärde för läsarna. Vårt blognätverk är äkta och innehåller bra och relevant information inom flera områden. Vår ambition är att bygga sajter inom nischer som intresserar oss och skapa mervärde för läsarna genom att leverera kvalitativa tjänster inom vissa utvalda nischer.

En del SEO bolag har valt att hyra ut länkar och det kan vara svårt att förstå vad man egentligen får för något eller vad man betalar för. Vi har själva inga hyrlänkar eftersom vi ser ingen skalbarhet för kunder och det är också en tveksam metod med stora risker. Självklart behöver man ha koll på vilka länkar som går till sajten och även hur internlänkstrukturen ser ut – men att skicka länkar från obskyra webbplatser undanber vi oss från

Bloggnätverk

Vi har identifierat olika expansiva fokusområden och har ett eget bloggnätverk med sajter som:

Om expandtalk – vi levererar!
Expandtalk är en content byrå i Stockholm som kan hjälpa dig med hela din innehållsmarknadsföring. Vår ambition är att vara den bästa och mest effektiva byrån. Självklart kan vi hela processen med att göra  sökbeteendeanalyser dvs vad användarna söker på nätet och webbanalys för att följa upp och förbättra befintligt innehåll. Kontakta oss idag om du vill veta mer!

 

Scroll to Top