Contentbyråer

0

 contentmarketing

Contentbyråer kallades tidigare skrivbyråer och hade fokus på att skriva artiklar. Idag jobbar vi gudskelov digitalt istället för att plånka på en gammal skrivmaskin och metoderna har utvecklats och blivit betydligt effektivare.

Contentbyråer – vi hjälper dig skapa bättre marknadsföring
Alltfler B2B-företag upptäcker fördelarna med content marketing som en drivande metod att nå ut och kommunicera med sina kunder istället för traditionell marknadsföring. Vid en undersökning av  B2B företag uppgav 70% att de använder content marketing och det finns få lika effektiva metoder att nå sin målgrupp på. Men ambitionsnivån har höjts – det räcker inte med att plikttroget skriva ett blogginlägg varje vecka utan kunderna efterfrågar mer kvalitativa dokument som hjälper dem i deras köpprocess eller informationssamling.

Vi skriver kvalitativa dokument som är rensade från marketing bullshit
Vi är en contentbyrå som vägrar att producera marketing-fluff och menlösa varumärkeskampanjer om det inte finns något egentligt syfte. Vi skapar redaktionellt innehåll och är övertygade att kunder vill ha relevant och läsvärt innehåll – som har möjlighet att få hög synlighet och viral spridning. Vi hjälper dig inte bara att producera användbart material utan utmanar dig och kan producera kvalitativa white papers och format som video, slideshares, webinars och infografik.

Läs mer om hur vi jobbar med content marketing och våra tips hur du skriver en bättre content strategi!

Om expandtalk – vi levererar!
Expandtalk är en content byrå i Stockholm som kan hjälpa dig med hela din innehållsmarknadsföring. Vår ambition är att vara den bästa och mest effektiva byrån. Självklart kan vi hela processen med att göra  sökbeteendeanalyser dvs vad användarna söker på nätet och webbanalys för att följa upp och förbättra befintligt innehåll. Kontakta oss idag om du vill veta mer!

Share.

Redaktör

Har du en fråga som du vill ha svar av en SEO expert? Daniel Larsson bloggar inom digital marknadsföring och specialist på sökmotoroptimering. Ämnen han bloggar om handlar om digitala strategier som SEO, KPI:er, webbanalys, kryptovalutor och cybersecurity. Expandtalk är en nischad webbyrå i Stockholm som är specialiserad på sökmotoroptimering och content marketing. Vi jobbar med digital marknadsföring och är specialister på att öka trafiken och konverteringar på webbplatser.

Comments are closed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap