Hem » Blogg om Internetmarknadsföring » Hjälp med marknadsföring i Brasilien?

Hjälp med marknadsföring i Brasilien?

brasil

Brasilien är världens 5:e största land både till yta och folkmängd och de har drygt 192 miljoner invånare. Det är här tillväxten sker och vi kan hjälpa dig med att bygga en sajt som är anpassad till den brasilianska marknaden.

Vi använder brasilianska domännamnet .com.br som endast får användas av Brasilianska företag. Eftersom min familj har ett brasilianskt bolag så har vi testat att registera ett .com.br namn. I det här fallet är det vår sajt plasticsurgery.com.br.

Plastikkirurgi är ett mycket stort i Brasilien och landet är världsledande i branschen och därför var jag lite förvånad att namnet fortfarande var ledigt när det finns många plastikturister. En orsak kan vara att brasilianarna är extremt dåliga på engelska och inte insett värdet av namnet. Men jag antar att det finns fler än en engelsktalande turist som skulle kunna tänka sig att göra sina plastikingrepp i Brasilien. Utöver det kan det vara roligt att ha en brasiliansk sajt.

Vill du marknadsföra dig på den Brasilianska marknaden?

På sikt tror jag det finns många exportföretag som skulle behöva en brasiliansk webbplats på portugisiska eftersom brasilianerna sällan pratar engelska. Därför kan vi som en av få webbyråer i Sverige erbjuda översättningstjänster och sökmotoroptimering mot den Brasilianska marknaden. Eftersom min fru är från Brasilien har vi ett väldigt stort kontaktnät och känner en hel del som jobbar på webbyråer. Kontakta oss om du vill veta mer.

Scroll to Top